Logo sk.boatexistence.com

Bola ukončená výroba fitbit ionic?

Obsah:

Bola ukončená výroba fitbit ionic?
Bola ukončená výroba fitbit ionic?

Video: Bola ukončená výroba fitbit ionic?

Video: Bola ukončená výroba fitbit ionic?
Video: Google removes even MORE Fitbit features! 2024, Smieť
Anonim

Fitbit Ionic – ukončená, ale stále dostupná Fitbit Ionic je síce už niekoľko rokov prerušená, ale sú plne vybavené inteligentné hodinky Fitbit a sledovač aktivity. … Novšie zariadenia Fitbit, ako napríklad Sense, Versa 3 a dokonca aj sledovač aktivity Charge 4, sa môžu pochváliť aj vstavaným GPS.

Bude nový Fitbit ionic?

Dátum a cena vydania Fitbit Ionic 2

V marci 2019 Park pre Wareable povedal: „Ionic bude v určitom okamihu obnovený. … Spoločnosť nedávno predstavila Fitbit Inspire HR a Fitbit Versa Lite, takže je nepravdepodobné, že ich uvidíme až o minimálne v druhej polovici roku 2019.

V roku 2021 vyjde nový Fitbit?

Fitbit Charge 5 je teraz oficiálny a je možné si ho predobjednať pred dátumom vydania „jeseň 2021“. … Nadväzuje na Fitbit Luxe tým, že predstavuje puzdro z nehrdzavejúcej ocele a displej AMOLED, vďaka čomu je oveľa nositeľnejší a príjemnejší na zápästí.

Čo je zlé na mojom Fitbit iont?

Zdá sa, že jedným z najbežnejších problémov je, že hodinky Fitbit Ionic uviazli na čiernej obrazovke, pričom tvrdý reset nedokázal priviesť hodinky späť k životu. Používatelia tiež hlásia bezvýsledné nabíjanie chybného zariadenia. Fitbit odvtedy vydal Fitbit OS 4.1.

Koľko rokov vydrží Fitbit ionic?

Vyriešené: Ionic má zjavne životnosť asi 3 roky a…

Odporúča: