Logo sk.boatexistence.com

Prečo je bentonitový íl dobrý na vlasy?

Obsah:

Prečo je bentonitový íl dobrý na vlasy?
Prečo je bentonitový íl dobrý na vlasy?

Video: Prečo je bentonitový íl dobrý na vlasy?

Video: Prečo je bentonitový íl dobrý na vlasy?
Video: Use Bentonite Clay to detox hair and skin. #diy #foryou #shorts #ayurveda 2024, Smieť
Anonim

Bentonitový íl hĺbkovo čistí pokožku hlavy, odstraňuje odumreté kožné bunky a toxíny. Nielenže vymýva toxíny z vašich vlasov, ale tiež posilňuje vaše vlasy a zabraňuje vypadávaniu vlasov tým, že čistí vlasové folikuly, aby mohli absorbovať vodu, a tak vám môžu naďalej rásť hustejšie a zdravé vlasy.

Ako často môžem použiť bentonitový íl na vlasy?

Ako maska na tvár, aj bentonitová ílová maska na vlasy je určená na použitie iba niekoľkokrát do týždňa. Môžete ho použiť len raz týždenne. Možno ho budete musieť používať častejšie, ak sú vaše vlasy extra suché a lámavé.

Môže bentonitový íl poškodiť vaše vlasy?

9. Bentonitový íl môže vysušovať vaše vlasy, preto dodržujte kúru s hĺbkovým kondicionérom, ktorý vlasom dodá vlhkosť.

Prečo je bentonitový íl zlý?

Mohlo by to spôsobiť upchatie vašich čriev A môže to ovplyvniť, ako absorbujete živiny a elektrolyty. Navyše, hlina alebo pôda môžu obsahovať vysoké hladiny škodlivých baktérií a ťažkých kovov, ako je olovo, arzén a ortuť. FDA varoval pred používaním najmenej dvoch značiek doplnku bentonitového ílu, o ktorom sa zistilo, že obsahuje olovo.

Umývam si vlasy pred použitím bentonitového ílu?

Pri ílovom ošetrení sa nebudete musieť umývať šampónom, pretože íl je veľmi čistiaci. Na bentonitovom íle je však skvelé to, že vám môže poskytnúť čistý štít na aplikáciu vašich produktov. Zistíte, že vaše produkty fungujú oveľa lepšie po použití hliny, pretože môžu účinne dosiahnuť hriadeľ.

Odporúča: