Logo sk.boatexistence.com

Ako funguje qna maker?

Obsah:

Ako funguje qna maker?
Ako funguje qna maker?

Video: Ako funguje qna maker?

Video: Ako funguje qna maker?
Video: AKO FUNGUJE StockX? | Zenith Slovensko | SK & CZ 2024, Smieť
Anonim

QnA Maker je cloudová služba API, ktorá vám umožňuje vytvoriť konverzačnú vrstvu otázok a odpovedí nad vašimi existujúcimi údajmi … Odpovedať na otázky používateľov najlepšími odpoveďami od QnA vo vašej znalostnej báze – automaticky. Vaša vedomostná základňa je tiež inteligentnejšia, pretože sa neustále učí zo správania používateľov.

Čo je báza znalostí v nástroji QnA maker?

Znalostnú základňu QnA Maker (KB) si môžete vytvoriť z svojho vlastného obsahu, ako sú často kladené otázky alebo príručky k produktom. Tento článok obsahuje príklad vytvorenia vedomostnej základne QnA Maker z jednoduchej webovej stránky s častými otázkami, kde nájdete odpovede na otázky.

Ako nastavím nástroj QnA?

Vytvoriť novú službu QnA Maker

  1. Prihláste sa do Azure Portal a vytvorte zdroj QnA Maker.
  2. Po prečítaní zmluvných podmienok vyberte možnosť Vytvoriť:
  3. V nástroji QnA Maker vyberte príslušné úrovne a regióny: …
  4. Po overení všetkých polí vyberte Vytvoriť.

Je výrobca QnA zadarmo?

QnA Maker je bezplatná, ľahko použiteľná služba REST API a webová služba, ktorá trénuje AI, aby odpovedala na otázky používateľov prirodzenejším, konverzačným spôsobom spôsobom.

Používa výrobca QnA Luis?

Language Understanding (LUIS) a QnA Maker riešia rôzne problémy. LUIS určuje zámer textu používateľa (známy ako výrok), kým QnA Maker určuje odpoveď na text používateľa (známy ako dotaz). … Vráti odpoveď na otázku z vlastnej databázy znalostí.

Odporúča: