Logo sk.boatexistence.com

Aký je najlepší stilton syr?

Obsah:

Aký je najlepší stilton syr?
Aký je najlepší stilton syr?

Video: Aký je najlepší stilton syr?

Video: Aký je najlepší stilton syr?
Video: Чем отличается сыр ПАРМЕЗАН от сыра ГРАНА ПАДАНО? И почему они такие дорогие? 2024, Smieť
Anonim

Colston Bassett Stilton je všeobecne považovaný za jeden z najlepších Stiltonov, aké môžete dostať, no jeho výrobca je najmenší zo šiestich výrobcov pravého Stilton syra.

Aký je najlepší britský modrý syr?

Cornish Blue získal Najvyššieho šampióna na World Cheese Awards 2010 a Best British Cheese v roku 2011. Syr sa vyrába v dvoch rôznych variáciách; jeden s vegetariánskym syridlom a jeden s tradičným živočíšnym syridlom.

Ktorý modrý syr je najsilnejší?

Najsilnejšie modré syry

Krémové, drobivé modré syry budú najsilnejšie. Roquefort je určite víťazom v kategórii silných modrých syrov. Má výraznú chuť a vôňu bez ohľadu na to, ako ho nakrájate.

Aký je rozdiel medzi modrým syrom a Stiltonom?

Aký je rozdiel medzi syrom Stilton a modrým syrom? … Podobne ako šampanské je šumivé víno vyrábané v okrese Champagne vo Francúzsku, Stilton je osobitný druh modrého syra, ktorý má licenciu na výrobu iba v troch grófstvach v Anglicku – Nottinghamshire, Derbyshire a Leicestershire.

Existujú rôzne typy Stilton?

Stilton je anglický syr, vyrábaný v dvoch druhoch: modrý, do ktorého bolo pridané Penicillium roqueforti, aby sa vytvorila charakteristická vôňa a chuť, a biely, ktorý nie.

Odporúča: