Logo sk.boatexistence.com

Aký veľký je renton washington?

Obsah:

Aký veľký je renton washington?
Aký veľký je renton washington?

Video: Aký veľký je renton washington?

Video: Aký veľký je renton washington?
Video: BIDEN’S BURDEN: Inside the troubled and tragic life of Hunter Biden 2024, Smieť
Anonim

Renton je mesto v okrese King County vo Washingtone a vnútorné predmestie Seattlu. Renton sa nachádza 11 míľ juhovýchodne od centra Seattlu a rozprestiera sa na juhovýchodnom brehu jazera Washington, pri ústí rieky Cedar. Od roku 2019 sa počet obyvateľov Rentonu odhaduje na 101 751, čo je nárast z 90 927 pri sčítaní ľudu v roku 2010.

Je Renton Washington dobré miesto na život?

Ďalším dôvodom, prečo je Renton Washington dobrým miestom na život je, že je ideálnym miestom na výchovu detí Renton má dobré školy, rozsiahle parky, bohaté aktivity a je trochu tichšie ako Seattle. Vďaka tomu je Renton ideálnym miestom na bývanie pre rodiny alebo páry, ktoré plánujú mať deti.

Je Renton Washington bohatý?

Príjem na obyvateľa v Rentone v roku 2018 bol 39 162 $, čo je v porovnaní s Washingtonom a národom bohatý. To sa rovná ročnému príjmu 156 648 dolárov pre štvorčlennú rodinu. Renton však obsahuje veľmi bohatých aj chudobných ľudí. Renton je mimoriadne etnicky rozmanité mesto.

Čo je Renton známy?

Dnes je Renton najlepšie známy ako konečný montážny bod pre rodinu komerčných lietadiel Boeing 737, ale je tiež domovom rastúceho počtu známych výrobných a technológií a zdravotnícke organizácie vrátane divízie komerčných lietadiel Boeing, Paccar, Kaiser Permanente, IKEA, Providence He alth & …

Je Renton Washington bezpečná oblasť?

Renton je v 27. percentile bezpečnosti, čo znamená, že 73 % miest je bezpečnejších a 27 % miest je nebezpečnejších. … Miera kriminality v Rentone je 38,81 na 1 000 obyvateľov počas štandardného roka. Ľudia, ktorí žijú v Rentone, vo všeobecnosti považujú juhovýchodnú časť mesta za najbezpečnejšiu.

Odporúča: