Logo sk.boatexistence.com

Je viac vram lepší?

Obsah:

Je viac vram lepší?
Je viac vram lepší?

Video: Je viac vram lepší?

Video: Je viac vram lepší?
Video: 8 GB LoRA Training - Fix CUDA & xformers For DreamBooth and Textual Inversion in Automatic1111 SD UI 2024, Smieť
Anonim

Viac vRAM znamená, že GPU dokáže udržať a v konečnom dôsledku vykresliť zložitejšie obrázky a textúry na grafickom čipe, čo vedie k rýchlejšiemu výkonu.

Je zlé zvýšiť si VRAM?

Nič. Pamäť RAM môžete prideliť iba integrovanej grafike, takže pre váš dedikovaný GT740 to nič neurobí. Takže v podstate môžem zvýšiť vram bez ujmy.

Je zlé používať 100 % VRAM?

Daná hra potrebuje (a používa) len určité množstvo vram pri danom rozlíšení/nastaveniach. Ak je toto množstvo menšie ako vram GPU, je to v poriadku. Ak je toto množstvo vyššie ako GPU'd vram, potom sa dostanete do problémov - konkrétne veľa koktania. Jednoducho povedané, pokiaľ je pod 100 %, nie je sa čoho obávať

Je 12 GB VRAM dobrá?

AMD ukazuje, prečo je GPU s 12 GB VRAM nevyhnutný pre herný výkon. … Označenie Radeon RX 6700 XT za „sladké miesto pre hranie v rozlíšení 1440p“, AMD uviedla, že vybavením karty 12 GB videopamäte bude zabezpečená do budúcnosti a zvládne dnešné špičkové tituly a hry AAA, ktoré budú spustené v najbližších mesiacoch.

Je 12 GB VRAM prebytočných?

8 GB je v dnešnej dobe minimum vzhľadom na to, ako sú AAA hry kódované, ale 12 GB alebo dokonca 16 GB VRAM nikdy neuškodí Za predpokladu, že si tieto karty môžete dovoliť. Ako som povedal, všetko závisí od konkrétnej hry/aplikácie, ktorá sa používa. Pre rozlíšenie 1080p bude mať extra VRAM nadbytočné množstvo, alebo ak ho nevyužijete naplno, bude to zbytočné.

Odporúča: