Logo sk.boatexistence.com

Sú ruské modré mačky prítulné?

Obsah:

Sú ruské modré mačky prítulné?
Sú ruské modré mačky prítulné?

Video: Sú ruské modré mačky prítulné?

Video: Sú ruské modré mačky prítulné?
Video: Ja Som Len Z Gumy Macko HD - Long Slovak Version - 10th Anniversary Gummy Bear Song 2024, Smieť
Anonim

Ruské blues sú milé a lojálne mačky, ktoré radi sledujú svojich majiteľov a vítajú ich pri dverách, keď prídu. Tieto domáce zvieratá môžu byť opatrné a plaché, ale sú neuveriteľne láskavé, keď sa zoznámia s novým človekom.

Majú ruské modré mačky radi, keď sa držia?

Ruské modré mačky sú zvedavé, ale pokojné, prítulné, ale nie priľnavé a veľmi inteligentné. Zo začiatku môžu byť plaché, ale sú hravé a milujúcecítia sa pohodlne. Aj keď sú šťastné, že žijú s rodinami a dokonca aj s inými domácimi zvieratami, ruské modré mačky majú tendenciu vytvárať hlboké spojenie iba s jednou osobou.

Sú ruské modré mačky kockami?

Ruská modrá je vysoko inteligentná mačka s jemnou a učenlivou povahou. Sú oddaní a milujúci svojim ľudským rodinám. Mnohí ruskí blues sa radi maznajú a sú z nich dobré mačičky do lona … Ich hravosť a jemné povahy z nich robia dobrú voľbu pre rodiny s deťmi.

Sú Russian Blues dobré domáce mačky?

Russian Blues majú celkom tiché „miaow“a priateľskú, spoločenskú povahu, vďaka čomu sú vynikajúci domáci miláčikovia.

Môžu ruské modré mačky nechať samé?

Ruské blues môžu byť ponechané osamote na dlhú dobu, pretože sú vysoko nezávislé Ruské blues majú hrubú dvojitú srsť, ktorú je potrebné každý týždeň vyčesať. Toto plemeno je náchylné na úzkosť, takže je dobrý nápad držať ich väčšinou vo vnútri a mimo dosahu hlasných zvukov.

Odporúča: