Logo sk.boatexistence.com

Myslí starý otec z otcovej strany?

Obsah:

Myslí starý otec z otcovej strany?
Myslí starý otec z otcovej strany?

Video: Myslí starý otec z otcovej strany?

Video: Myslí starý otec z otcovej strany?
Video: Vztahy otců a dcer: speciál podcastu Diagnóza F 2024, Smieť
Anonim

alebo vo vzťahu k otcovi. príbuzný z otcovej strany: jeden starý otec z otcovej strany. odvodené alebo zdedené po otcovi: otcovské črty.

Čo myslíš pod pojmom otcovský?

1a: alebo vo vzťahu k otcovi ponúkol svojim deťom nejaké otcovské rady a otcovské povinnosti. b: ako tá otcovská otcovská benevolencia. 2: získaný alebo zdedený od svojho mužského rodiča, žil a pracoval na farme z otcovej strany. 3: príbuzný prostredníctvom svojho otca, starého otca z otcovej strany.

Viete povedať starí rodičia z otcovej strany?

Rodičia vášho otca sú vašimi starými rodičmi z otcovej strany. … "Môj starý otec z otcovej strany bol pilot." Hovoríme aj „Z maminej strany“alebo „z otcovej strany“.“„Strana rodiny môjho otca pochádza z Walesu.“„Strana mojej matky z rodiny boli hudobníci.“

Ako sa volá otcova strana rodiny?

Výraz v slovníku pre paternal je „otcovský alebo z otcovej strany rodiny“. Rodokmeň zvyčajne obsahuje žijúcich príbuzných otca (z otcovej strany) a matky (z matkinej strany) a tiež predkov každej osoby uvedenej v rodokmeni.

Sú to starí rodičia z otcovej alebo bratskej strany?

Ako prídavné mená je rozdiel medzi otcovským a bratským taký, že otcovský je od otca, jeho génov, jeho príbuzných alebo z jeho strany rodina; ako, "dedko z otcovej strany" (otec jedného otca), zatiaľ čo bratské sú bratia (bratské dvojičky).

Odporúča: