Logo sk.boatexistence.com

Majú geek bary nikotín?

Obsah:

Majú geek bary nikotín?
Majú geek bary nikotín?

Video: Majú geek bary nikotín?

Video: Majú geek bary nikotín?
Video: GEEK BAR MELOSO MAX 9000 😳 ЛУЧШЕ ЛЮБОГО ПОДА 2024, Smieť
Anonim

Geek Bar je hlavná značka jednorazových vapovacích pier, ktoré v súčasnosti zaznamenávajú prudký nárast popularity. Prichádzajú v rade mentolových aj nementolových ovocných príchutí a v rade jasných monochromatických farieb, sú vopred naplnené 20 mg nikotínu.

Je v geek baroch nejaký nikotín?

The Geek Bar od GeekVape je jednorazové vape zariadenie vopred naplnené 20 mg nikotínového soľného e-liquidu Geek Bar má farebný kryštálový hladký povrch a pýši sa 500 mAh batérie, takže už nikdy nebudete musieť minúť ani kvapku. Veľkokapacitná predplnená nádržka obsahuje 2 ml e-liquidu.

Koľko nikotínu obsahuje profesionálny geek bar?

GEEK BAR Pro je napájaný internou batériou s kapacitou 850 mAh a podporuje približne 1500 ťahov. Vďaka systému s konštantným výstupom a 2% nikotínovej soli vám GEEK BAR Pro prinesie hladkú chuť, masívne oblaky a pevné hrdlo.

Koľko tabaku je v geek bare?

Vysokokvalitná organická bavlna. 500mAh vysokonapäťová batéria. 2 ml 2% soli Nikotín. 575 potiahnutí – ekvivalent asi 48 cigariet.

Čo obsahuje geek bar?

Špecifikácie geek baru

Čučoriedkový ľad – koláč a osviežujúce bobule. Blueberry Sour Malina - Kyslé šťavnaté bobule. GeekBerg - Miešané bobule, mentol s nádychom anízu. Mango Ice – pikantné exotické mango.

Odporúča: