Mám použiť swagger?

Obsah:

Mám použiť swagger?
Mám použiť swagger?

Video: Mám použiť swagger?

Video: Mám použiť swagger?
Video: Ek Kahani - Swagger Sharma (Official Music video) 2024, Septembra
Anonim

Ak ešte stále nepoužívate definičný jazyk pre strojom čitateľné špecifikácie API, ako je OpenAPI (predtým známy ako Swagger), určite by ste to mali zvážiť. Rozhrania API sú predsa jazyky, v ktorých môžu stroje medzi sebou komunikovať.

Je Swagger dobrý nápad?

Swagger robí veľmi dobrý prvý dojem Okrem toho si veľa ľudí myslí, že možnosť vygenerovať kód z dokumentácie je dobrý nápad a spoločnosť Swagger to poskytuje tiež. Takže skutočnosť, že vychvaľovanie robí skvelý prvý dojem, znižuje jeho obmedzenia a obmedzenia.

Aký je účel používania Swagger?

Swagger vám umožňuje opísať štruktúru vašich rozhraní API, aby ich počítače mohli čítať. Schopnosť rozhraní API opísať svoju vlastnú štruktúru je koreňom všetkej úžasnosti v Swagger.

Používa sa ešte Swagger?

V súčasnosti mnohí používatelia stále používajú výrazy „ Swagger“na označenie formátu špecifikácie OpenAPI 2.0 a „špecifikácia Swagger“na označenie dokumentu s popisom API v tomto formáte. RepreZen API Studio používa tieto výrazy v niektorých častiach používateľského rozhrania, ale odkazuje na OpenAPI 3.0 a novšie verzie ako "OpenAPI. "

Je swagger iba pre REST API?

Špecifikácia OpenAPI (predtým Swagger Specification) je formát popisu API pre REST API. Súbor OpenAPI vám umožňuje opísať celé vaše API vrátane: dostupných koncových bodov (/users) a operácií na každom koncovom bode (GET /users, POST /users)

Odporúča: