Wre is bristol tn?

Obsah:

Wre is bristol tn?
Wre is bristol tn?

Video: Wre is bristol tn?

Video: Wre is bristol tn?
Video: Why Bristol Tennessee is the Best Place to Call Home 2024, Október
Anonim

Bristol je mesto v okrese Sullivan, Tennessee, Spojené štáty americké. Pri sčítaní ľudu v roku 2010 mala 26 702 obyvateľov. Je to partnerské mesto Bristol vo Virgínii, ktoré leží priamo cez štátnu hranicu medzi Tennessee a Virgíniou.

Aké hlavné mesto je blízko Bristolu Tennessee?

Bristol sa nachádza 20,95 míľ východne od Kingsport, Tennessee, 21,51 míľ severovýchodne od Johnson City, Tennessee, 38,74 míľ severozápadne od Boone, Severná Karolína, 105,96 míľ severovýchodne od Knoxville Tennessee a 132,61 míľ juhozápadne od Roanoke vo Virgínii.

Je Bristol Tennessee pekné miesto na život?

Bristol sa môže zdať malý, ale má tiež množstvo príležitostí na zapojenie komunity, krásne centrum mesta s množstvom šarmu a mestskú vybavenosť s pocitom malého mesta. Celkovo je mesto Bristol v štáte Tennessee skvelým miestom na život, ako hovorí jeho slogan, a zároveň skvelým miestom na návštevu.

V ktorých horách sa nachádza Bristol TN?

Jazdite cez malebné Blue Ridge Mountains Či už prichádzate z Asheville v Severnej Karolíne alebo z letiska Tri Cities spájajúceho Johnson City, Kingsport, a Bristol, budete čeliť malebným výhľadom z okolitých hôr Blue Ridge.

Je Bristol TN bezpečné mesto?

Bristol, TN analýza kriminality

Šanca stať sa obeťou násilného alebo majetkového trestného činu v Bristole je 1:28. Na základe údajov FBI o kriminalite Bristol nepatrí medzi najbezpečnejšie komunity v Amerike V porovnaní s Tennessee má Bristol mieru kriminality vyššiu ako 84 % miest a obcí v štáte všetkých veľkostí.

Odporúča: