Logo sk.boatexistence.com

Sú denizen džínsy dobré?

Obsah:

Sú denizen džínsy dobré?
Sú denizen džínsy dobré?

Video: Sú denizen džínsy dobré?

Video: Sú denizen džínsy dobré?
Video: Я есть. Ты есть. Он есть_Рассказ_Слушать 2024, Júl
Anonim

Materiál bol cítiť ako pekné kvalitné džínsy, presne ako Levis v jeho skrini. Skvele sedeli, boli pohodlné a módne. Môj manžel ich nosil ako bežné džínsy a tričko, tak aj trochu vystrojené s opaskom a krajším topom. Fit bol vynikajúci…

Sú dENiZEN dobré džínsy?

dENiZEN džínsy sú perfektné pre dnešné aktívne rodiny a ponúkajú dokonalú rovnováhu medzi štýlom a hodnotou. Džínsy DENiZEN sú k dispozícii v mnohých vlastných typoch prania, takže perfektne padnú a štýl pre každú príležitosť – na bežné nosenie, do práce, na víkend alebo na rodinnú zábavu.

Je dENiZEN rovnaký ako Levis?

Značka dENiZEN™ od Levi Strauss & Co. dnes vybavuje spotrebiteľov skvelo padnúcim kvalitným džínsovým oblečením a ďalšími módnymi prvkami za dostupné ceny. Navštívte www.denizen.com a dozviete sa viac.

Zmenší sa džínsy DENiZEN?

Jednoduchá starostlivosť: Žiadny problém. Tá moja sa v sušičke trochu scvrkla – ale urobil som to schválne. Mala som na výber medzi strihom, ktorý by priniesol mierny muffinový vrch, alebo strihom, ktorý bol na dotyk voľný. Vybral som si to druhé a zmenšil som ich, aby som ich mohol ďalej dávať do sušičky.

Sú dENiZEN a Signature džínsy rovnaké?

Levi Strauss & Co spustila svoju novú značku Denizen, ktorá nahrádza úspešnú značku Signature. Denizen je ďalší vo vývoji Signature, či už ide o produkt, maloobchod alebo marketing. Jej cieľom je uspokojiť rastúcu túžbu spotrebiteľov, ktorá čoraz viac odráža globálne trendy.

Odporúča: