Logo sk.boatexistence.com

Potrebujem služby Google Play pre ar?

Obsah:

Potrebujem služby Google Play pre ar?
Potrebujem služby Google Play pre ar?

Video: Potrebujem služby Google Play pre ar?

Video: Potrebujem služby Google Play pre ar?
Video: Ирония судьбы, или С легким паром, 1 серия (комедия, реж. Эльдар Рязанов, 1976 г.) 2024, Smieť
Anonim

AR Požadované aplikácie sa nezobrazujú na nepodporovaných zariadeniach. Keď si používateľ nainštaluje alebo aktualizuje aplikáciu vyžadujúcu AR, Obchod Google Play označí, že Služby Google Play pre RR sa vyžadujú, a automaticky ju nainštaluje, ak nie je nainštalovaná, alebo ju aktualizuje, ak nie je dostupná dátumu.

Môžem odinštalovať Služby Google Play pre RR?

Ak nepoužívate aplikácie pre RR, môžete odinštalovať Služby Google Play pre RR. Na zariadení s Androidom otvorte nastavenia zariadenia. V časti Aplikácie a upozornenia nájdite Služby Google Play pre RR. Klepnite na Odinštalovať.

Aké je použitie Služieb Google Play pre RR?

Služby Google Play pre RR, predtým uznávané ako ARCore, sú motor, ktorý poháňa väčšinu hier a aplikácií v systéme Android, ktorý využíva efekty rozšírenej reality (AR).

Čo sa stane, ak odinštalujem Služby Google Play pre RR?

Aj keď ho môžete odinštalovať, bude automaticky znova nainštalovaný do vášho zariadenia, pretože ide o rozšírenie ekosystému Google Play a Google automaticky aktualizuje služby Google Play na všetkých podporované zariadenia prostredníctvom obchodu Google Play, aby sa zabezpečila konzistencia rozhrania API naprieč zariadeniami a verziami a aby sa doručili opravy a …

Čo je služba Google pre RR?

ARCore je platforma spoločnosti Google na vytváranie skúseností s rozšírenou realitou. … Niektoré z rozhraní API sú k dispozícii v systémoch Android a iOS na umožnenie zdieľania RR.

Odporúča: