Logo sk.boatexistence.com

Sú pitas dobré pre diabetikov?

Obsah:

Sú pitas dobré pre diabetikov?
Sú pitas dobré pre diabetikov?

Video: Sú pitas dobré pre diabetikov?

Video: Sú pitas dobré pre diabetikov?
Video: 10 симптомов преддиабета, о которых вы ДОЛЖНЫ знать 2024, Smieť
Anonim

Výsledky vrátené klinickými skúškami ukázali, že pri najbežnejšej forme cukrovky, typu 2, Joseph's Bakery High Fiber Plus Pita Chlieb spĺňa podmienky certifikácie pre diabetikov vďaka dosiahnutiu glykemický index 46 a glykemická nálož 6.

Aký druh chleba je najlepšie jesť, ak ste diabetik?

Dobrou správou je, že väčšina ľudí môže jesť chlieb, pokiaľ lekár neodporučí inak. Mal by to však byť správny druh chleba. Celozrnné pečivo so zložkami s vysokým obsahom vlákniny, ako je ovos a otruby, sú zvyčajne najlepšou voľbou pre ľudí s cukrovkou.

Môžu diabetici 2. typu jesť ražný chlieb?

Môže pomôcť pri kontrole hladiny cukru v krvi

Kontrola hladiny cukru v krvi je dôležitá pre každého, najmä pre ľudí s cukrovkou 2. typu a tých, ktorí nedokážu produkovať dostatok inzulínu, hormónu, ktorý reguluje hladinu cukru v krvi. Ražný chlieb má niekoľko kvalít, ktoré môžu pomôcť kontrolovať hladinu cukru v krvi (5).

Čo môžu diabetici jesť namiesto chleba?

Americká diabetická asociácia (ADA) to vyjadrila takto: „Potraviny obsahujúce škrob môžu byť súčasťou zdravého stravovacieho plánu, ale kľúčom je veľkosť porcie. Do jedál a občerstvenia môžete zaradiť chlieb, cereálie, cestoviny, ryžu (celozrnné varianty sú lepšie) a škrobovú zeleninu, ako sú zemiaky, jamy, hrášok a kukurica.“

Is Pita Bread Good For You?

Is Pita Bread Good For You?
Is Pita Bread Good For You?
Našlo sa 45 súvisiacich otázok

Odporúča: