Logo sk.boatexistence.com

Kto by nezasahoval?

Obsah:

Kto by nezasahoval?
Kto by nezasahoval?

Video: Kto by nezasahoval?

Video: Kto by nezasahoval?
Video: Wouldn't - Won't - Didn't Want For Refusals 2024, Júl
Anonim

Odpoveď: Básnik hovorí: „ Nerušil by som ho“, pretože nechce zasahovať do prirodzeného procesu učenia. Chce, aby sa chlapec naučil zmysel straty sám. Tiež mu neponúka peniaze na kúpu ďalšej lopty, pretože by to nemalo cenu.

Kto by nezasahoval do toho chlapca?

Odpoveď: Básnik hovorí: „Nebudem zasahovať do ho“, pretože chce, aby sa chlapec naučil význam straty sám. Neponúka mu peniaze na kúpu ďalšej lopty, pretože podľa neho peniaze alebo iná lopta sú bezcenné.

Aká je téma básne plesová báseň?

Témou básne je, že život je vzácny a nemal by sa ním plytvať. Život treba žiť. A život možno žiť zmysluplne a plodne iba vtedy, keď vstaneme a dostaneme sa z depresie.

Čo hovorí básnik o tom, že svet je zložený z básne o lopte?

Básnik tu hovorí, že chlapec sa musí naučiť, že v tomto materialistickom svete sa veľa jeho vecí stratí Zosobňuje loptu ako svoj majetok, nech je to svetský veci alebo vzťahy, ktoré vlastní. Takže hovorí, že sa musí naučiť žiť bez nich, nech sa deje čokoľvek.

Čo sa chlapec učí triedu 10?

(i) Chlapec učí sa epistemológiu straty. Učí sa, ako sa vyrovnať so stratou. (ii) Peniaze sú externé. (iii) Chlapec bol naštvaný, pretože stratil loptu.

Odporúča: