Logo sk.boatexistence.com

Prestáva latisse fungovať?

Obsah:

Prestáva latisse fungovať?
Prestáva latisse fungovať?

Video: Prestáva latisse fungovať?

Video: Prestáva latisse fungovať?
Video: LASH SERUM⚠️WARNING⚠️! EXPOSED for AGING YOUR EYES // Lash Conditioner may Be Aging Your Eyes 2024, Smieť
Anonim

Ako dlho vydrží Latisse? Latisse funguje, pokiaľ ho budete naďalej používať, čo znamená, že ho môžete používať denne aj po uplynutí štyroch až piatich mesiacov, aby ste si udržali svoje výsledky. Vaše mihalnice budú stále prechádzať svojim normálnym rastovým cyklom, no zachovajú si dodatočnú dĺžku, hrúbku a farbu.

Nefunguje Latisse niekedy?

Klinické štúdie ukázali, že Latisse je veľmi efektívny pre mnohých používateľov. … Mnohí si všimnú zmeny už po 4 týždňoch a 50 % má zmeny do druhého mesiaca. Do 16 týždňov dôjde u 80 % k zlepšeniu.

Prestanú séra na mihalnice po chvíli účinkovať?

' Problém so sérami na mihalnice je ten, že aj keď sa mnohé zdajú byť účinné, fungujú len dovtedy, kým ich používate a vaše mihalnice sa vrátia do normálu, keď ich prestanete používať. produkt.

Môžete používať Latisse navždy?

Latisse nie je určený na aplikáciu na spodné viečko. Na dosiahnutie úplných výsledkov musíte liek používať denne po dobu najmenej dvoch mesiacov Zlepšenie mihalníc zostane, pokiaľ budete pokračovať v používaní lieku. Keď prestanete používať Latisse, vaše mihalnice sa časom vrátia do pôvodného vzhľadu.

Ako dlho vydrží Latisse, kým vyprší jeho platnosť?

Áno, platnosť Latisse vo všeobecnosti vyprší 16 mesiacov po dátume odoslania.

Odporúča: