Logo sk.boatexistence.com

Vyvolá niacínamid čistenie?

Obsah:

Vyvolá niacínamid čistenie?
Vyvolá niacínamid čistenie?

Video: Vyvolá niacínamid čistenie?

Video: Vyvolá niacínamid čistenie?
Video: TOHLE VYVOLÁ KAŽDÉMU ILUZE! 2024, Júl
Anonim

Je to jemná zložka, ktorá sa nachádza v produktoch, ako sú séra. Niacínamid je vo všeobecnosti dobre tolerovaný pokožkou väčšiny ľudí, ale možno by vás zaujímalo, či môže spôsobiť prečistenie. … Hoci niektorí ľudia hlásia, že po použití tejto zložky pociťujú podráždenie a vyrážky, niacínamid pravdepodobne nespôsobí prečistenie.

Ako dlho trvá čistenie niacínamidom?

To robí z niacínamidu skvelú možnosť na zlepšenie akné bez toho, aby ste museli čakať na proces čistenia, ktorý môže trvať niekoľko týždňov Ak máte vyrážky v dôsledku produktu vyrobené s niacínamidom, pozrite sa na zloženie, aby ste zistili, či vašu pokožku nespúšťa niečo iné.

Môže niacínamid zhoršiť vašu pleť?

Dokázaná protizápalová a pleť upokojujúca zložka, Dr Ho vysvetľuje, že nezvyčajne zažiť zlú reakciupri používaní niacínamidu. Ak sa vyskytne zlá reakcia, zistí, že ide o „s najväčšou pravdepodobnosťou alergickú reakciu alebo precitlivenosť – ktorá sa môže vyskytnúť, ak je koncentrácia niacínamidu príliš vysoká“.

Môže 10 niacínamid spôsobiť prestávky?

Hoci niektorí ľudia hlásia, že po použití tejto zložky pociťujú podráždenie a vyrážky, niacinamid pravdepodobne nespôsobí prečistenie. Je to preto, že neovplyvňuje pokožku spôsobom, ktorý zvyčajne spúšťa čistenie.

Môžem používať niacínamid každý deň?

Nakoľko je niacínamid dobre znášaný väčšinou ľudí, môže sa užívať dvakrát denne každý deň. … Skúste ho použiť priamo pred retinolom alebo použite svoj retinolový produkt na noc a niacínamid cez deň.

Odporúča: