Logo sk.boatexistence.com

Robí víťazstvo stále motorky?

Obsah:

Robí víťazstvo stále motorky?
Robí víťazstvo stále motorky?

Video: Robí víťazstvo stále motorky?

Video: Robí víťazstvo stále motorky?
Video: Victory Motorcycles - What happened to Victory and what Polaris and Indian should do next 2024, Smieť
Anonim

Po 21 rokoch výroby Victory Motorcycles ukončila výrobu. Je to škoda, pretože bicykel Victory je príťažlivý pre milovníkov cruiserov bez niektorých, povedzme „nehanebných“asociácií Harley Davidson.

Kedy prestali vyrábať motocykle Victory?

Victory Motorcycles bol americký výrobca motocyklov so závodom na konečnú montáž v Spirit Lake, Dickinson County, severozápadná Iowa, Spojené štáty americké. Svoje vozidlá začala vyrábať v roku 1998 a prevádzku začala v januári 2017.

Prečo Polaris prestal vyrábať motocykle Victory?

Pri oznámení ukončenia Victory Polaris povedal, že značka mala problémy s dosiahnutím trhového podielu potrebného na to, aby bola zisková, pričom konkurenčné tlaky zvyšovali protivietor pre značku.

Sú motocykle Victory spoľahlivé?

Sú motocykle Victory spoľahlivé? Motocykle Victory boli vysoko spoľahlivé v štúdii, ktorá analyzovala 12 300 motocyklov od 10 rôznych značiek. Značka motocyklov vlastnená spoločnosťou Polaris sa tiež umiestnila na vrchole v kategórii spokojnosti spotrebiteľov, pričom 80 % majiteľov uviedlo, že by si znovu kúpili bicykel Victory.

Vlastní Kawasaki Harley Davidson?

Harley Davidson získal Kawasaki Motor Company LTD vo vlastníctve Japonska. Milwaukee, 1. apríla 2014 – Harley-Davidson, Inc. (HOG) dnes, v utorok 1. apríla 2014, oznámila dohodu o akvizícii japonskou spoločnosťou Kawasaki Motor Company LTD za nezverejnenú sumu.

Odporúča: