Logo sk.boatexistence.com

Stojí motorky moots za to?

Obsah:

Stojí motorky moots za to?
Stojí motorky moots za to?

Video: Stojí motorky moots za to?

Video: Stojí motorky moots za to?
Video: Why I need to buy this bike! Moots Vamoots CRD review 2024, Smieť
Anonim

Moots Routt RSL je všetko, len nie lacné, ale tvrdil by som, že to ani zďaleka nie je zlá hodnota. Patrí medzi najlepšie jazdiace a výkonné gravel bicykle, na ktorých som jazdil, mal by byť smiešne odolný a má bezchybnú konštrukciu.

Sú bicykle Moots dobré?

Moots dodal brilantný rám a vidlicu s Vamoots Disc RSL a je to absolútna radosť z jazdy z každého aspektu. Áno, je to obrovský balík peňazí, ale to, čo tu dostanete, je viac než len bicykel. Je to kus inžinierskeho umenia. Ak si to môžete dovoliť, nebudete sklamaní.

Čo znamená RSL pre Moots?

'V roku 2010 sme predstavili cestný rám RSL. To znamená Race Super Light a je to náš najvýkonnejší model, takže nasledujúci rok sme predstavili tento predstavec. Cítili sme, že by sme mohli byť oveľa ľahší ako náš bežný predstavec, ale ako vždy pri produktoch Moots, základným princípom dizajnu bola skalopevná odolnosť. '

Koľko stojí rám Moots?

Ako pri väčšine vecí v živote, dostanete to, za čo zaplatíte, a pripravený jazdiť na Moots začína približne 5000 $ a rám bude jazdiť rovnako dobre o desať rokov ako robí to v deň, keď prevezmete zásielku.

Prečo Kent Eriksen opustil Moots?

Kent Eriksen: Rozhodnutie opustiť Moots bolo o tom, že som chcel znova spolupracovať so zákazníkom Stratil som pocit malého staviteľa rámu na úrovni výroby. Dnes odpovedám na telefón, prijímam objednávku, kreslím návrhy a staviam rámy, pričom na každom kroku spolupracujem so zákazníkom.

Odporúča: