Ktorá minulosť je prológ?

Obsah:

Ktorá minulosť je prológ?
Ktorá minulosť je prológ?

Video: Ktorá minulosť je prológ?

Video: Ktorá minulosť je prológ?
Video: Mestské okruhy Banskej Bystrice s Martinom Kvietkom. Prológ 2024, Október
Anonim

Táto fráza nie je novým konceptom. Pred viac ako 400 rokmi použil William Shakespeare vo svojej hre slová „Čo je minulosť, to je prológ“, „ Búrka“V hre niekoľko hercov naznačuje, že všetko, čo sa stalo predtým (minulosť) pripravil pôdu pre to, aká by podľa nich mala byť budúcnosť.

Kde z toho, čo je v minulosti, je prológ?

„Čo je minulosť, je prológ“je citát Williama Shakespeara z jeho hry Búrka. Táto fráza bola pôvodne použitá v The Tempest, Act 2, Scéna I.

Čo je minulosťou je prológ JFK?

„To, čo je minulosťou, je prológ,“ číta sa nápis na budove národného archívu vo Washingtone. A "budúcnosť," hovorí básnik Rilke, "vstúpi do nás - dlho predtým, ako sa to stane. "

Aká minulosť je socha prológu?

Dve sochy stoja pred Národným archívom na Pennsylvania Avenue. … Jeden sa volá „Študuj minulosť“a druhý vysvetľuje prečo: „Čo je minulosť, je prológ.“Táto socha zobrazujúca „Čo je minulosť je prológ“stojí na Pennsylvania Avenue v budove národného archívu

Čo je minulosťou je recenzia prológu voľného hodu?

S emotívnym začiatkom a sladkým, optimistickým koncom, What's Past Is Prologue zachytáva Castrovu osobnú cestu v krásnych živých farbách. Tretí štúdiový album Free Throw je chytľavý. Je ľahké stratiť sa v hravých gitarách a textoch prosiacich o spievanie.

Odporúča: