Logo sk.boatexistence.com

Čo je to altínový náter?

Obsah:

Čo je to altínový náter?
Čo je to altínový náter?

Video: Čo je to altínový náter?

Video: Čo je to altínový náter?
Video: Tempera paint 2024, Smieť
Anonim

Calico Aluminium Titanium Nitride (AlTiN) je tvrdý povlak, ktorý rieši mnohé tribologické problémy s komponentmi, ktoré je možné povliekať pri teplotách 450°C - 475°C. Calico-AlTiN sa bežne používa na ocele, kalené ocele a materiály z nehrdzavejúcej ocele, kde je potrebná vysoká odolnosť proti opotrebeniu a mazivosť.

Na čo sa používa povlak AlTiN?

Nitrid hliníka titánu (AlTiN)

Nitrid titánu hliníka (AlTiN) je povlak, ktorý potrebujete. Dizajn nášho povlaku AlTiN poskytuje výnimočnú odolnosť voči oxidácii a extrémnu tvrdosť Tento povlak funguje dobre vo veľmi náročných aplikáciách rezných nástrojov, najmä keď sú nástroje stlačené na maximum.

Je povlak AlTiN vhodný pre hliník?

AlTiN Nano

Vynikajúce výsledky, predĺžená životnosť nástroja a skrátená doba cyklu oproti tradičným povlakom AlTiN v náročných aplikáciách, kde nastavenie minimalizuje hádzanie a vibrácie. Neodporúča sa na použitie v hliníku a hliníkových zliatinách.

Akej farby je povlak AlTiN?

Teplota začiatku oxidácie je 900 °C, čo je jedna z najvyšších komerčne dostupných oxidačných teplôt pre PVD povlak. Povlak AlTiN od RobbJack má fialovo čiernu farbu a jeho vlastnosti tvrdosti je možné prispôsobiť zmenou obsahu hliníka v povlaku.

Čo robí titánový povlak?

Povlak z nitridu titánu (TiN) je odolný voči opotrebovaniu, je inertný a znižuje trenie. Použite ho na rezné nástroje, razidlá, matrice a komponenty vstrekovacích foriem, aby ste zlepšili životnosť nástroja dvakrát až desaťkrát alebo aj viackrát v porovnaní s nástrojmi bez povlaku.

Odporúča: