Logo sk.boatexistence.com

Je dulcolax laxatívum?

Obsah:

Je dulcolax laxatívum?
Je dulcolax laxatívum?

Video: Je dulcolax laxatívum?

Video: Je dulcolax laxatívum?
Video: What Is the Difference between Laxatives and Stool Softeners? 2024, Smieť
Anonim

Bisacodyl sa používa na liečbu zápchy. Môže sa tiež použiť na prečistenie čriev pred vyšetrením / operáciou čriev. Bisacodyl je známy ako stimulačné laxatívum. Funguje tak, že zvyšuje pohyb čriev, pomáha stolici vychádzať von.

Je Dulcolax laxatívum alebo zmäkčovač stolice?

Vyskúšajte Dulcolax® Zmäkčovač stolice – je to preháňadlo bez stimulantov, ktoré zmäkčuje suchú, tvrdú stolicu, aby ste mohli nabudúce vyprázdňovať skôr (do 12 – 72 hodín).

Ako dlho ťa Dulcolax kaká?

Dulcolax je voľne predajný liek, ktorý obsahuje bisacodyl, stimulačné laxatívum. Je dostupný vo forme značky a generika a vo forme tabliet alebo čapíkov. Čapíky účinkujú rýchlo, pohyb čriev do 15-60 minút a tabletkám trvá približne šesť až dvanásť hodín, kým začnú účinkovať.

Čo môžete očakávať po užití Dulcolaxu?

Po užití tabliet Dulcolax by ste mali mať vyprázdnenie do 12 až 72 hodín Čapíky Dulcolax vo všeobecnosti vyvolávajú pohyby čriev za 15 minút až 1 hodinu. Rôzni ľudia však môžu pociťovať účinky v rôznych časoch. Dulcolax (bisacodyl) je laxatívum, ktoré stimuluje pohyby čriev.

Aké je dobré preháňadlo na prečistenie?

Niektoré populárne značky zahŕňajú bisacodyl (Correctol, Dulcolax, Feen-a-Mint) a sennosidy (Ex-Lax, Senokot). Sušené slivky (sušené slivky) sú tiež účinným stimulantom hrubého čreva a tiež dobre chutia. Poznámka: Neužívajte stimulačné laxatíva denne alebo pravidelne.

Odporúča: