Kedy použiť padlet?

Obsah:

Kedy použiť padlet?
Kedy použiť padlet?

Video: Kedy použiť padlet?

Video: Kedy použiť padlet?
Video: Patchwork začiatočník: Kedy použiť vatelín a kedy zasa vlizelín 2024, Septembra
Anonim

Padlet môžu používať študenti a učitelia na uverejňovanie poznámok na spoločnej stránke Poznámky od učiteľov a študentov môžu obsahovať odkazy, videá, obrázky a súbory dokumentov. Keď sa zaregistrujete v Padlete, môžete si vytvoriť toľko „steny“alebo online násteniek, koľko chcete.

Prečo by ste mali používať Padlet?

Padlet je digitálny nástroj, ktorý môže pomôcť učiteľom a študentom v triede aj mimo nej tým, že ponúka jediné miesto pre nástenku To je to najzákladnejšie. Táto digitálna nástenka môže obsahovať obrázky, odkazy, videá a dokumenty, všetko zoradené na „stene“, ktorá môže byť verejná alebo súkromná.

Prečo je Padlet užitočný pre študentov?

Padle je ako korková nástenka, ktorá umožňuje študentom zdieľať svoje nápady medzi sebou… Keď každý študent nahrá svoje skvelé nápady na stenu, potom môžete vy a vaši priatelia spoločne diskutovať o rôznych nápadoch. Prináša kreativitu. Všetci vieme, že študenti milujú kreativitu.

Čo je to Padlet a ako funguje?

Padlet je online virtuálna „nástenka“, kde môžu študenti a učitelia na bezpečnom mieste spolupracovať, uvažovať, zdieľať odkazy a obrázky. Padlet umožňuje používateľom vytvoriť skrytú stenu s vlastnou URL. Tvorcovia padletov môžu tiež moderovať príspevky, odstraňovať príspevky a spravovať svoju nástenku 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Aké sú výhody a nevýhody Padletu?

Výhody: Používanie je nad rámec jednoduchého, prispôsobiteľné rozhranie je intuitívne a pomoc je dostupná na každom rohu. Nevýhody: Funkcie na zjednodušenie ovládania trochu chýbajú, a hoci je možné zahrnúť takmer akékoľvek médiá, možnosti, ako pridať nuansy vzhľadu Padletu, sú obmedzené.

Odporúča: