Logo sk.boatexistence.com

Wre is camden nj?

Obsah:

Wre is camden nj?
Wre is camden nj?

Video: Wre is camden nj?

Video: Wre is camden nj?
Video: NEW JERSEY'S MOST VIOLENT TOWN / CAMDEN, NJ 2024, Smieť
Anonim

Camden je mesto a krajské mesto Camden County, New Jersey, v Spojených štátoch. Camden sa nachádza priamo cez rieku Delaware z Philadelphie v Pensylvánii. Pri sčítaní ľudu v USA v roku 2010 malo mesto 77 344 obyvateľov. Camden je 12. najľudnatejšia obec v New Jersey.

Je Camden v New Jersey alebo Pensylvánii?

Camden, grófstvo, juhozápad New Jersey, USA, na západe hraničí s Pensylvániou, pričom hranicu tvorí rieka Delaware.

Je Camden NJ predmestie Philadelphie?

Podľa akejkoľvek hovorovej definície Camden nie je predmestie, hoci obce v Camden County, NJ, sú často charakterizované ako predmestia Philadelphie.… V glosári z roku 2000 definoval Census Bureau slovo „predmestie“ako „oblasť vnútri metropolitných oblastí, ale mimo centrálnych miest.“

Aká oblasť je Camden NJ?

Camden je mesto v New Jersey s počtom obyvateľov 74 002. Camden je v okrese Camden. Bývanie v Camdene ponúka obyvateľom prímestský mix pocit a väčšina obyvateľov si prenajíma svoje domovy. V Camdene je veľa barov, kaviarní a parkov.

Je Camden NJ zlá oblasť?

Camden sa umiestnil ako 10. najnebezpečnejšie mesto v Amerike a stále je najnebezpečnejším mestom v New Jersey. … Medzi obyvateľmi Camdenu je tiež rozšírené podozrenie, že násilné trestné činy sa v médiách neoznamujú a v ústredí ministerstva sú preklasifikované ako nenásilné trestné činy.

Odporúča: