Logo sk.boatexistence.com

Je weller pšeničný bourbon?

Obsah:

Je weller pšeničný bourbon?
Je weller pšeničný bourbon?

Video: Je weller pšeničný bourbon?

Video: Je weller pšeničný bourbon?
Video: 1948 Westchester Специальные коктейли Коктейли после темного коктейля из бурбона 2024, Smieť
Anonim

W. L. WELLER ANTIQUE Pšeničný bourbon s plnou plnou chuťou a vyváženou chuťou. Old Weller Antique sa plní na 107 proof, ponúka komplexnú chuť a odvážny záver. Je to určite rozpoznateľný člen značky Weller s vlastnými jedinečnými vlastnosťami, ktoré dopĺňajú vysoký dôkaz.

Je Weller Wheated bourbon?

W. L. WELLER ANTIQUEPšeničný bourbon s plnou chuťou a vyváženou chuťou. Old Weller Antique sa plní do fliaš na 107 proof, ponúka komplexnú chuť a odvážny záver.

Je Blanton's pšeničný bourbon?

(Buffalo Trace vyrába množstvo whisky, vrátane Blanton's.) Weller a Pappy sú takzvané pšeničné bourbony, keďže sa vyrábajú z kukurice, jačmeňa a pšenice namiesto štandardnejšej raže. A obe značky majú rovnakú kašu (zmes obilnín).

Aká kaša je Weller?

Weller 12 Year je niektorými často označovaný ako "chudák's Pappy". S výnimkou 23-ročného Pappy Van Winkle, ktorý stále obsahuje šťavu Stitzel-Weller, všetky Pappy a Weller bourbony používajú Buffalo Trace pšeničnú kašu Hlavný rozdiel bude v správa sudov.

Je Weller rovnaký kaša ako Pappy?

Obviňujte to na whisky geekov, ktorí zistili, že Weller je v podstate Pappy (vyrobené v Buffalo Trace s použitím rovnakej kaše), ale zreje rôzne dlho a v rôznych skladoch. Vďaka tomu je Weller pravdepodobne tou najbližšou vecou k Pappymu, akú môžete nájsť, a preto sa stala ďalšou kultovou whisky.

Odporúča: