Logo sk.boatexistence.com

Plykáš bourbon?

Obsah:

Plykáš bourbon?
Plykáš bourbon?

Video: Plykáš bourbon?

Video: Plykáš bourbon?
Video: КУРИЦА И УТКА В ГЛИНЕ. SUB ENG, FR, ESP, IT, 中文 2024, Smieť
Anonim

Nariedenie whisky s trochou vody môže pomôcť najmä pri vyššom obsahu alkoholu. Dokáže odomknúť viac vôní a chutí uvoľnením alkoholu. “Marinujte steak.” Nechajte whisky natrieť čo najviac úst. Krúžte, švihnite, pohybujte sa.

Máte žuť bourbon?

Žuvanie umožňuje vášmu podnebí zažiť samotný bourbon. Potom, čo ste to urobili, môžete prehltnúť. Akonáhle prehltnete, niekoľkokrát buchnite perami. To vám umožní oceniť povrchovú úpravu.

Mali by ste krútiť bourbonom?

V skratke, odpoveď je áno. Vírivá whisky poskytne nápoju rovnaké výhody ako víno. … Na rozdiel od strkania pálenky do pohára, ako by ste to robili pri víne, držte pohár tesne pod nosom a trikrát až štyrikrát si jemne zafúkajte.

Srkáte alebo strieľate bourbon?

Preskočte pohár na panáka

Zatiaľ čo chuť bourbonu môže byť celkom odlišná od škótskej whisky, Williams odporúča popíjať úhľadný pohár z a pohára Glencairn, zakriveného plavidlo zvyčajne vyhradené pre škótsku. “Aróma je obrovskou súčasťou vášho zážitku z bourbonu,” hovorí Williams.

Srkáte alebo strieľate whisky?

Sip whisky, Nestrieľajte Niektorí ľudia to možno robia, ale to neznamená, že je to správne. Po prvé, veľa prémiových whisky je nepriateľských na streľbu – vaše podnebie bude horieť – a po druhé, zaznamenáte nulové chuťové tóny. Usrkávajte, nestrieľajte.

Odporúča: