Podľa priloženého dokumentu?

Obsah:

Podľa priloženého dokumentu?
Podľa priloženého dokumentu?

Video: Podľa priloženého dokumentu?

Video: Podľa priloženého dokumentu?
Video: Адвокат Франческо Катания: смотрит одно из своих прямых выступлений Сцены из повседневной жизни от ‎ 2024, Septembra
Anonim

E-mailová príloha je počítačový súbor odoslaný spolu s e-mailovou správou. K ľubovoľnej e-mailovej správe je možné pripojiť jeden alebo viacero súborov a spolu s nimi ich odoslať príjemcovi. Zvyčajne sa to používa ako jednoduchý spôsob zdieľania dokumentov a obrázkov.

Ako hovoríte, že sú priložené dokumenty?

A to znamená, že možno používate bežnú frázu „ Nájdite v prílohe“Ďalšie variácie zahŕňajú „V prílohe nájdete, „Nájdite prosím priložený súbor, „Nájdite priložený súbor pre vašu referenciu, " a "V prílohe nájdete. "

Ako spomeniete priložené dokumenty v liste?

Pri odosielaní prílohy uveďte v ľavej dolnej časti listu slovo „Príloha“s bodkočiarkou a číslom prílohy. V texte listu by ste tiež mali uviesť , že je pripojená položka (alebo je pripojených viacero položiek), čo vylepšuje alebo ďalej vysvetľuje informácie v liste.

Čo je priložený dokument?

Aktualizované: 2020-02-08 od Computer Hope. Keď sa odkazuje na e-mail, príloha je súbor odoslaný s e-mailovou správou. Prílohou môže byť obrázok, dokument programu Microsoft Word, film, zvukový súbor, tabuľka programu Excel alebo akýkoľvek iný súbor.

How do you say Prosím pozrite si prílohu?

Aké sú nejaké alternatívy, ktoré nájdete v prílohe?

  1. Pripojil som [položka].
  2. Pozrite si priloženú [položku].
  3. [položka], o ktorú ste žiadali, je priložená.
  4. Viac podrobností nájdete v priloženej [položke].
  5. Priložená [položka] obsahuje…

Odporúča: