Logo sk.boatexistence.com

Musíte používať krém na holenie?

Obsah:

Musíte používať krém na holenie?
Musíte používať krém na holenie?

Video: Musíte používať krém na holenie?

Video: Musíte používať krém na holenie?
Video: ЗАВАРНОЙ ЙОГУРТОВЫЙ КРЕМ-МУСС для Торта без СЛИВОК и СЫРА, без МИКСЕРА! РЕЦЕПТ АНАНАСОВОГО КУРДА! 2024, Smieť
Anonim

Krém na holenie nie je pri holení vždy potrebný Existujú alternatívne riešenia, ako je použitie kondicionéru na vlasy, telového mydla a obyčajnej vody, ktoré dokážu rovnako dobre zvládnuť holenie. Najdôležitejšou súčasťou holenia je vždy následné zvlhčenie pokožky, aby ste predišli podráždeniu a vysušeniu pokožky.

Čo sa stane, ak nepoužívate krém na holenie?

Holenie bez holiaceho krému môže spôsobiť hrbolčeky a zarastené chĺpky, tiež známe ako pseudofolliculitis barbae. Hrbolčeky po žiletke môžu svrbieť a naplnené hnisom. Môžu sa tiež nakaziť.

Je potrebný krém na holenie?

Krém na holenie pomáha udržiavať vlhkosť vo chĺpkoch počas holenia, zanecháva ich jemnejšie a ľahšie sa strihajú. Keď je na ostrihanie každého chĺpku potrebná menšia sila, oholenie môže byť pohodlnejšie.

Čo môžem použiť na oholenie bez holiaceho krému?

Kondicionér Jednou z najobľúbenejších náhrad za holiaci krém je kondicionér – a to z dobrého dôvodu! Kondicionér má zvyčajne hustejšie zloženie a upokojujúce, hydratačné zložky, vďaka čomu ho v prípade núdze ľahko vymeníte za krém na holenie.

Musíte na holenie ochlpenia používať krém na holenie?

Naneste štedrú vrstvu krém na holenie

Gél na holenie pomáha udržiavať vlhkosť počas holenia a umožňuje čepeli pohybovať sa plynulejšie po pokožke. A používanie krému na holenie tiež zabraňuje náhodnému opätovnému oholeniu na tých istých miestach, ktoré môže podráždiť pokožku okolo ohanbia.

Odporúča: