Logo sk.boatexistence.com

Čo je stratový plán?

Obsah:

Čo je stratový plán?
Čo je stratový plán?

Video: Čo je stratový plán?

Video: Čo je stratový plán?
Video: THE "BACKSIDE" EXPLAINED 2024, Júl
Anonim

Strata Plan. Registrovaný plán vlastníctva s názvom vrstvy zobrazujúci hranice pozemkov a jednotkové oprávnenia. V súlade s legislatívou o stratách alebo názvoch jednotiek.

Čo znamená stratový plán?

Plán vrstiev je rozdelenie pozemku Nehnuteľnosti na samostatné pozemky a spoločné vlastníctvo … pozemky sú na pôdoryse definované budovou alebo inými trvalými stavbami v rámci parcely. všetko na pozemku, čo netvorí súčasť pozemku, je spoločným vlastníctvom.

Ako fungujú stratové plány?

Schémy vrstiev

Schéma vrstiev je budova alebo súbor budov, ktorý je rozdelený na „časti“. Pozemky môžu byť samostatné jednotky/byty, rodinné domy alebo domy. Keď osoba kúpi veľa, vlastní jednotlivý pozemok a tiež zdieľa vlastníctvo spoločného majetku s ostatnými vlastníkmi pozemkov.

Čo je zahrnuté v pláne strat?

Registrovaný stratový plán identifikuje hranice spoločného majetku, pozemky vrstiev a určené oblasti obmedzeného spoločného majetku. Plán vrstiev môže byť zmenený a doplnený jednomyseľným uznesením vrstiev, ktoré musí byť tiež uložené v katastri nehnuteľností.

Čo znamená strat?

Slovo „strata“sa vzťahuje na byty na rôznych úrovniach. Titul Strata bol prvýkrát predstavený v roku 1961 v štáte Nový Južný Wales v Austrálii, aby sa lepšie vysporiadal s legálnym vlastníctvom bytových domov.

Odporúča: