Logo sk.boatexistence.com

Obsahuje bula split lepok?

Obsah:

Obsahuje bula split lepok?
Obsahuje bula split lepok?

Video: Obsahuje bula split lepok?

Video: Obsahuje bula split lepok?
Video: Get the Splits Fast! Stretches for Splits Flexibility 2024, Smieť
Anonim

Tento produkt je teraz vyrobený bez umelých farbív a príchutí, s certifikáciou halal a bez lepku, takže si ho môže vychutnať ešte viac ľudí.

Aké ingrediencie obsahuje zmrzlina Bulla?

Zloženie: Voda, čerstvá smotana, tekutý cukor (cukor, voda), čerstvé mlieko, odtučnená mliečna sušina, glukóza (pšenica) a/alebo m altodextrín, emulgátor (471), vanilková príchuť, zahusťovadlá (412, 415, 410, 407a), farba (160b). Obsahuje mlieko a mliečne výrobky.

Kde sa vyrábajú Bulla Splits?

Vyrobené v Austrálii . Bulla Dairy Foods je jednou z najstarších rodinných mliekarenských spoločností v Austrálii a už od roku 1910 vyrába produkty najvyššej kvality.

Obsahuje zmrzlina Bulla vajce?

ZLOŽENIE: VODA, ČERSTVÝ KRÉM (25%), CUKOR, ČERSTVÉ MLIEKO, MLIEČNA SUŠINA, MALTODEXTRÍN, EMULSIFIKÁTOR (471), PRÍRODNÉ Arómy, ZAhusťovadlá (GUAROVÁ GUMA, GUAROVÁ GUMA, SVOROVÁ GUMA, EUANHEEDHEAESSEDHEAESSEDHEED, PRÍRODNÉ FARBY (KURKUMIN, BETA KAROTÉN). OBSAHUJE: MLIEKO. MÔŽE BYŤ PRÍTOMNÝ: EGG

Je zmrzlina Bulla vhodná pre vegetariánov?

Pri výrobe niektorých z najlepších ocenených krémov, zmrzlín a čerstvých syrov sú všetky produkty Bulla vyrobené z čerstvého miestneho mlieka a smotany. … Akokoľvek sa to používa, Bulla Vegetariánska zahustená smotana bude určite pevným favoritom medzi cukrármi a zákazníkmi, ktorí hľadajú pochúťky vhodné pre vegetariánov.

Odporúča: