Logo sk.boatexistence.com

Prečo milujem dalat?

Obsah:

Prečo milujem dalat?
Prečo milujem dalat?

Video: Prečo milujem dalat?

Video: Prečo milujem dalat?
Video: Frank Wild, Kafuu - Hafo (Official Music Video) [REUPLOAD] 2024, Smieť
Anonim

Da Lat je obľúbený vďaka jeho svieži horský vzduch, krásne okolité lesy a chladné počasie Nachádza sa uprostred údolí, jazier a vodopádov na vrchole 4900 stôp vysokej hory. Dalat má všetky ingrediencie pre krásnu dovolenku. V posledných rokoch je Dalat jednou z najpopulárnejších turistických atrakcií Vietnamu.

Prečo je Dalat slávny?

Da Lat je známy svojou širokou škálou kvetov, zeleniny a ovocia z okolitých fariem, ako aj nespočetných prírodných lokalít; jeho krásna krajina, vždy zelené lesy a menšinové dediny.

Oplatí sa Dalat navštíviť?

Dalat je hlavným mestom krajiny pre medové týždne, preto vás asi neprekvapí, že tu nájdete Údolie lásky, dosť nevkusné miesto. No posúďte sami či park plný mostov, sôch a vecí v tvare srdca stojí za návštevu.

Čo je dalate?

počúvaj)), je hlavné mesto provincie Lâm Đồng a najväčšie mesto regiónu Central Highlands vo Vietname. … Da Lat je jednou z najobľúbenejších turistických destinácií vo Vietname.

V ktorej štvrti v regióne Dalat je najlepšie sa ubytovať?

Centrum mesta , najlepšia oblasť na pobyt v Da LatCentrum mesta je ideálnou oblasťou na pobyt pre tých, ktorí hľadajú ľahký prístup k top turistickým atrakciám pamiatky. Obchodná štvrť Da Lat je pomerne malá a mestská, zatiaľ čo zvyšok centra mesta je plný romantického charakteru.

Odporúča: