Logo sk.boatexistence.com

Čo je povolenie adaptability vo vlastnostiach?

Obsah:

Čo je povolenie adaptability vo vlastnostiach?
Čo je povolenie adaptability vo vlastnostiach?

Video: Čo je povolenie adaptability vo vlastnostiach?

Video: Čo je povolenie adaptability vo vlastnostiach?
Video: Она всю жизнь любила того, кто её предал#ВИВЬЕН ЛИ История жизни#биография 2024, Smieť
Anonim

To vám umožňuje získať väčšiu lepšiu silu signálu, a tým aj lepšiu priepustnosť v rozsahu, ktorý chcete mať zapnutý pre VHT aj HT. Zdá sa, že „Adaptivita“súvisí s požiadavkami ETSI (Európsky inštitút pre technologické normy) na adaptívne frekvenčné skoky, ktoré sú väčšinou pre Bluetooth.

Čo je adaptabilita WiFi?

Čo je to adaptívne Wi-Fi? Povolenie funkcie Adaptive Wi-Fi umožňuje vašej sieti automaticky prepínať medzi Wi-Fi a mobilnými dátami, aby sa udržalo stabilné pripojenie k sieti ○ Ak je signál vašej siete Wi-Fi slabý alebo nespoľahlivý, telefón sa automaticky prepne na mobilné dáta.

Čo je vynútený režim AP?

Rozdiel je v tom, že: Režim prístupového bodu umožňuje zdieľať internet z iného WiFi adaptéra, ale režim Soft AP používa jeden adaptér a rovnaký adaptér sa používa ako klient a prístupový bod.

Čo je citlivosť roamingu?

Citlivosť pri roamingu je rýchlosť, pri ktorej vaše zariadenie vyberá a prepína na najbližší dostupný bod prístupu, čím ponúka lepší signál. … Produkty Intel používajú výraz Roaming Aggressiveness, zatiaľ čo Ralink a niektoré ďalšie používajú Roaming Sensitivity.

Mám nastaviť agresivitu roamingu na najvyššiu?

Nastavenie agresivity roamingu na vyššiu hodnotu spôsobí, že vaše klientske zariadenie bude vyhľadávať prístupové body častejšie. Vaše klientske zariadenie sa nebude pohybovať, keď je nastavené na najnižšie nastavenie, pokiaľ nezaznamená vážne zhoršenie kvality pripojenia.

Odporúča: