Ide študent unilag dli do služby?

Obsah:

Ide študent unilag dli do služby?
Ide študent unilag dli do služby?

Video: Ide študent unilag dli do služby?

Video: Ide študent unilag dli do služby?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Október
Anonim

Ide študent UNILAG DLI na NYSC? Nie. Absolventi DLI sa nepripájajú k mobilizácii NYSC, aby slúžili, ale zbierajú listy o vylúčení z NYSC. Poznámka: Ašpirujúci študent nemôže mať menej ako 16 rokov, keď sa uchádza o tento program.

Navštevuje unilagový sendvičový študent NYSC?

Odpoveď je Nie, študenti na čiastočný úväzok Unilag nechodia do služby, majú nárok iba na oslobodený certifikát.

Ako funguje unilag DLI?

Unilag DLI ponúka flexibilné, vysoko kvalitné dištančné vzdelávanie a budete študovať flexibilným spôsobom, ktorý vám vyhovuje, či už ste doma, v práci alebo na cestách. To dáva príležitosť študentom, ktorí nemusia byť fyzicky prítomní v bežnom prostredí, ako je trieda.

Môže študent diaľkového štúdia ísť na NYSC?

JAMB teraz dal pokyn všetkým polytechnikám a univerzitám, ktoré vedú dištančné vzdelávanie a -časový program, aby zapísali aj svojich kandidátov na portál JAMB. To umožní telu zachytiť všetky svoje údaje a v prípade potreby ich sprístupniť iným orgánom, ako je NYSC.

Koľko je školné za unilag DLI?

Školné sa platí ročne a priemerné školné je asi N140 000. Je potrebné poznamenať, že poplatky pokrývajú niektoré študijné materiály, ktoré budú poskytnuté čerstvým študentom. Splátkové platby nie sú povolené, pretože inštitúcia povoľuje iba jednu platbu.

Odporúča: