Logo sk.boatexistence.com

Lepšie zavolajte Saula, čo je s Chuckom?

Obsah:

Lepšie zavolajte Saula, čo je s Chuckom?
Lepšie zavolajte Saula, čo je s Chuckom?

Video: Lepšie zavolajte Saula, čo je s Chuckom?

Video: Lepšie zavolajte Saula, čo je s Chuckom?
Video: Saul - Niekde V Oblakoch 2024, Júl
Anonim

Chuck (Michael McKean) z Better Call Saul (2015-) trpí jedným takýmto nezvyčajným stavom. Opisuje to ako elektro-hypersenzitivita, stav znejúci o niečo menej fantasticky ako niektoré iné choroby z reálneho sveta, no v dnešnom svete počítačov, technológií a mobilných telefónov nám pripadá bizarný..

Akú duševnú chorobu má Chuck McGill?

Chuck je napoly samotársky a verí, že trpí elektromagnetickou precitlivenosťou. Niekoľko rokov pred udalosťami Better Call Saul sa priateľsky rozviedol s Rebeccou Bois, ktorá nevedela o jeho EHS.

Je Chuck zlý človek v Better Call Saul?

Vy- Darebný zrútenie Chucka McGilla po tom, čo ho počas súdneho procesu prekabátil jeho brat, čo ukazuje, ako veľmi nenávidí Jimmyho…. Chuck zranil Jimmyho ich posledným rozhovorom. Charles Lindbergh "Chuck" McGill je hlavným antagonistom Better Call Saul, prequel série Breaking Bad.

Je Chuck ten zlý?

Finále 14. sezóny odhalilo Chucka ako skutočného Big Bad série, ktorý je po celý čas zodpovedný za Samove a Deanove tragédie. Zatiaľ čo fanúšikovia boli týmto odhalením ohromení, takýto výsledok bol akosi naznačený v celom texte.

Je Chuck McGill dobrý alebo zlý?

Chuck McGill bol jednou z najnenávidenejších postáv v Better Call Saul. Ale zatiaľ čo so svojím bratom Jimmym zaobchádzal zle, Chuck mal vykupujúce vlastnosti. Keď bol prvýkrát ohlásený prequel Breaking Bad, fanúšikovia boli skeptickí. … Tu sú argumenty, prečo bol Chuck dokonalý brat a prečo je taký zlý, ako si fanúšikovia myslia.

Odporúča: