Čo je na nástroji zwift ftp builder?

Obsah:

Čo je na nástroji zwift ftp builder?
Čo je na nástroji zwift ftp builder?

Video: Čo je na nástroji zwift ftp builder?

Video: Čo je na nástroji zwift ftp builder?
Video: Zwift On Apple TV 4K 2022: It's Time for Zwift to Catch Up 2024, Septembra
Anonim

Plán FTP Builder sa zameriava na vybudovanie udržateľnej aeróbnej sily, pričom väčšina relácií pozostáva z vytrvalostných a tempových intervalov. Tréningy sú navrhnuté pre jazdcov, ktorí možno ešte nerobili štruktúrovaný tréningový plán, sú jednoduché a ľahko pochopiteľné a väčšina z nich trvá menej ako hodinu.

Je nástroj Zwift FTP builder dobrý?

Celkovo Tento plán by som odporučil. Nie je to najvzrušujúcejšie (ale čo je to za štruktúrované školenie?!), pohlcujúci svet Zwift ma bavil a zvládla to za 4 týždne. Stále sa však neviem dočkať, kedy sa opäť vrátim k jazdeniu vonku.

Čo je v nástroji Zwift na 4-týždňové zostavovanie FTP?

4týždňový FTP Booster (4 týždne; 6 hodín 30 minút/týždeň)

Tento plán ponúka celú škálu, od šprintov po 45-sekundové úsilie VO2max, po intervaly tempa, vytrvalostné jazdy a 40/20 s. Štvrtý týždeň zahŕňa obaja 10-minútový test výkonu, po ktorom o niekoľko dní nasleduje test FTP na otestovanie vášho pokroku

Čo si Zwift myslí, že moje FTP je?

Functional Threshold Power (FTP) predstavuje najvyšší príkon, ktorý môžete očakávať v priemere za hodinu. V Zwift sa váš FTP používa na určenie náročnosti akéhokoľvek tréningu, ktorý robíte; čím vyšší je váš FTP, tým vyššie ciele vo wattoch uvidíte počas intervalu.

Aktualizuje Zwift automaticky váš FTP?

Zwift automaticky vypočíta váš FTP pri každej jazde pomocou maximálneho 20-minútového priemerného výkonu, ktorý zaznamenáte pri každej jazde, ale upozorní vás iba vtedy, ak zistí zvýšenie vaše aktuálne skóre.

Odporúča: