Logo sk.boatexistence.com

Kúpil Apple bitcoiny?

Obsah:

Kúpil Apple bitcoiny?
Kúpil Apple bitcoiny?

Video: Kúpil Apple bitcoiny?

Video: Kúpil Apple bitcoiny?
Video: Wylsacom купил акции Apple и продал биткоины. КТО самый большой ХОМЯК? Как блогеры влияют на биткоин 2024, Júl
Anonim

S malým množstvom iných dôkazov o tom, že Apple má nejaký seriózny záujem o kryptomenu, nehovoriac o konkrétnej minci, je celkom bezpečné povedať, že spoločnosť oficiálne nenakúpila veľké množstvo bitcoinov.

Kúpil Apple bitcoiny?

Bitcoin sa v pondelok obchodoval za niečo vyše 34 000 USD, keď tweety vyšli a v stredu ráno skĺzli pod hranicu 31 000 USD, podľa CoinMarketCap. Bitcoineri v skutočnosti túto fámu priamo odhalili. Apple práve kúpil $2, bitcoiny v hodnote 5 miliárd!!!

Kto teraz vlastní bitcoiny?

Bitcoin je open source, čo znamená, že jeho dizajn je verejný. Nikto nevlastní ani neovláda bitcoiny a zúčastniť sa môže ktokoľvek.

Podporuje Apple Bitcoin?

Apple Pay sa pripája k zoznamu poskytovateľov finančných služieb, ktorí využívajú bitcoiny ako spôsob platby. … Peňaženka BitPay v súčasnosti umožňuje používateľom vykonávať transakcie pomocou bitcoínov, bitcoínových hotovosti, éteru, USDC, GUSD, PAX a BUSD podľa tlačovej správy.

Prijíma obchod Apple kryptomenu?

Spoločnosť Apple skončila s tým, že spoločnosť Apple bola zablokovaná vo vynucovaní spôsobov platby pre aplikácie. To by mohlo otvoriť dvere viacerým aplikáciám na akceptovanie kryptomien. Dlhá právna bitka medzi Apple a Epic Games, spoločnosťou stojacou za Fortnite, sa konečne skončila.

Odporúča: