Logo sk.boatexistence.com

Čo je to parník willie?

Obsah:

Čo je to parník willie?
Čo je to parník willie?

Video: Čo je to parník willie?

Video: Čo je to parník willie?
Video: Walt Disney Animation Studios' Steamboat Willie 2024, Júl
Anonim

Steamboat Willie je karikatúra Mickey Mouse, ktorá vyšla 18. novembra 1928, produkoval W alt Disney a režíroval Ub Iwerks. Táto karikatúra je pozoruhodná tým, že je debutom Mickeyho aj Minnie a tiež začiatkom novej éry amerických animovaných krátkych predmetov.

Čo znamená Steamboat Willie?

Steamboat Willie je americký animovaný krátky film z roku 1928 režiséra W alta Disneyho a Uba Iwerksa. … Bola to prvá karikatúra s plne postprodukovanou zvukovou stopou, ktorá ju odlišovala od skorších zvukových karikatúr, ako sú Song Car-Tunes od Inkwell Studios (1924–1927) a Večera od Van Beuren Studios (1928).

Čo sa stane v Steamboat Willie?

Mickey Mouse je zlomyseľný palubný pomocník na riečnej lodi, ktorá je pod velením tyranského kapitána Peta. Mickey riadi parný čln, keď kapitán Pete príde na mostík a zhodí ho. Zastavujú, aby vyzdvihli náklad. Minnie práve minul loď a Mickey ju chytil pomocou žeriavu.

Prečo sa Steamboat Willie volá Steamboat Willie?

Členovia posádky. Parník Willie Riverboat je riečny čln z debutového kresleného filmu Mickeyho Mousea, ktorého kapitánom je Pete, ktorý mal Mickeyho ako jeho palubného chlapca. Podľa Davea Smitha má loď oficiálne no name, s názvom krátkeho filmu (odkaz na film Buster Keaton, Steamboat Bill, Jr.)

Aké zviera je parník Willie?

Vznešená, zlomyseľná myš debutovala v Steamboat Willie, krátkom filme navrhnutom a animovanom Ubom Iwerksom, hlavným animátorom vtedy vznikajúcej spoločnosti W alt Disney Company, s smer od W alta Disneyho.

Odporúča: