Logo sk.boatexistence.com

Rozpráva parník Willie?

Obsah:

Rozpráva parník Willie?
Rozpráva parník Willie?

Video: Rozpráva parník Willie?

Video: Rozpráva parník Willie?
Video: Steamboat Silly | Official Trailer | Disney+ 2024, Smieť
Anonim

Názov filmu môže byť paródiou na film Bustera Keatona Steamboat Bill, Jr. (1928), samotný odkaz na pieseň od Collinsa. W alt Disney predviedol vo filme všetky hlasy, hoci existuje málo zrozumiteľných dialógov.

Prečo zmenili Steamboat Willie na Mickey Mouse?

Tieto inšpirovali Uba Iwerksa k vytvoreniu novej postavy myši pre Disney. „ Mortimer Mouse“bolo pôvodné meno Disney pre postavu predtým, ako ho jeho manželka Lillian presvedčila, aby to zmenil, a nakoniec sa stal Mickey Mouse.

Kto poskytol hlas pre Steamboat Willie?

' Segment z krátkeho animovaného Mickey Mousea. Počnúc skladbou „Steamboat Willie“v roku 1928, W alt Disney poskytol vysoké, nadšené tóny Mickey Mousea pre najmenej 100 šortiek, možno aj viac.

Aké boli Mickeyho prvé vyslovené slová?

V roku 1929 bol v Amerike uvedený krátky animovaný film „Karneval Kid“, ktorý režírovali W alt Disney a Ub Iwerks. Bol to deviaty film zo série Mickey Mouse, ale čo je dôležitejšie, bol to prvý film, v ktorom Mickey Mouse povedal svoje prvé slová - ' Hot Dogs'!

Aká bola prvá hovoriaca rozprávka?

Jeho vlastný počiatočný počin do talkie, Steamboat Willie (USA 1928), predstavený v newyorskom Colony Theatre 18. novembra 1928, bol priaznivejší, keďže znamenal debut najúspešnejšia kreslená postavička všetkých čias, Mickey Mouse.

Odporúča: