Logo sk.boatexistence.com

Čo je v rovnováhe prírody?

Obsah:

Čo je v rovnováhe prírody?
Čo je v rovnováhe prírody?

Video: Čo je v rovnováhe prírody?

Video: Čo je v rovnováhe prírody?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Zeleninová zmes obsahuje brokolicu, zeler, sójové bôby, kapustu, cesnak, špenát, mrkvu, kel, pšeničnú trávu, karfiol, cibuľu, yams, kajenské papriky, huby shiitake a cuketa. Fiber & Spice je vlákninový nápoj, ktorý obsahuje zmes vlákniny a 12 korenín.

Aké sú zložky v rovnováhe prírody?

V zeleninových kapsulách Balance of Nature nájdete zmes 15 celej zeleniny - brokolica, kapusta, mrkva, karfiol, kajenské korenie, stonkový zeler, cesnak, kel, cibuľa, shiitake Huby, sójové bôby, špenát, pšeničná tráva, jam, cuketa.

Je pre vás rovnováha prírody naozaj dobrá?

Ovocné a zeleninové práškové doplnky môžu zlepšiť zdravotné výsledky v kontexte nesprávnej stravy, ale neexistuje dôkaz, že sú lepšie ako celozrnné potraviny. Ak majú produkty Balance of Nature nízky obsah kontaminantov, neškodí ich konzumácia vzhľadom na to, že formulácie nie sú škodlivé.

Stojí rovnováha prírody za tú cenu?

Nestojí za to tie peniaze – vezmite si radšej dobrý multivitamín. Je to lacnejšie a v skutočnosti poskytne viditeľné zdravotné výhody.

Je Balance of Nature bezpečné?

Produkty sú úplne bezpečné pre deti aj dospelých. Rád rozlomím kapsuly a pridám ich do jedla svojim deťom (najmä pre tie, ktoré sú príliš malé na to, aby prehltli tieto väčšie pilulky) – viac o tom nižšie. Varenie s produktmi Balance of Nature je bezpečné.

Odporúča: