Logo sk.boatexistence.com

Mali by ste použiť aviváž na džínsy?

Obsah:

Mali by ste použiť aviváž na džínsy?
Mali by ste použiť aviváž na džínsy?

Video: Mali by ste použiť aviváž na džínsy?

Video: Mali by ste použiť aviváž na džínsy?
Video: How Can I Make My Jeans Softer? 2024, Smieť
Anonim

Nikdy nepoužívajte aviváž ani sušiace plachty Aby mali džínsy jemný pocit, aviváž pokryje povrch džínsoviny tenkou vrstvou chemikálií, ktoré, aj keď mierne, odierajú vlákna. Postupom času sa tento stres zvyšuje a zbytočne sa opotrebováva látka.

Môže aviváž zničiť džínsy?

A hoci niektoré denimy znesú zmäkčovadlá tkanín, takéto výrobky môžu byť tvrdé na suroviny z denimu, pretože zmäkčujúce prípravky môžu poškodiť vlákna aj farbu. … “ Džínsovina sa má postupne lámať a aviváž len poškodí lycrou alebo strečové vlákna a často môže pokaziť farbu.”

Kedy by ste nemali používať aviváž?

Kedy by ste sa mali vyhnúť používaniu kondicionéra na tkaniny?

  • Vlna a jemné prírodné látky. Ak pri praní alebo sušení jemnej vlny používate aviváž, Richardson hovorí, že to robíte zle. …
  • Páperové kabáty a prikrývky. …
  • Plavky. …
  • Výkonné látky. …
  • Plátno.

Je aviváž dobrá pre vaše oblečenie?

Áno , aviváž funguje – v závislosti od typu, ktorý používate. Je to efektívny spôsob, ako udržať tkaniny mäkké a bez pokrčenia. Pomáha tiež znižovať trenie medzi vláknami, čo vytvára menej statického priľnutia a pomáha chrániť vaše oblečenie pred opotrebovaním, vďaka čomu vydrží dlhšie, ako keby ste sa bez neho zaobišli.

Pomáha aviváž roztiahnuť džínsy?

Aby sa vaše džínsy ešte ľahšie roztiahli, môžete zvážiť pridanie malého množstva tekutého aviváže do fľaše s vlažnou vodouKeď ich roztiahnete, nezabudnite ich nechať uschnúť na vzduchu, pretože ich opätovným vložením do sušičky by sa mohli opäť zmrštiť.

Odporúča: