Logo sk.boatexistence.com

Čo je to pars číslo?

Obsah:

Čo je to pars číslo?
Čo je to pars číslo?

Video: Čo je to pars číslo?

Video: Čo je to pars číslo?
Video: TIKI-TAKA: Věk je jen číslo! Důkazem je Tomáš Hübschman 2024, Smieť
Anonim

Nálepka/štítok PARS je vytvorená z kódu vášho prepravcu a kombinovaná s jedinečným číslom zásielky Toto „PARS“alebo kontrolné číslo nákladu (CCN) je dôležité, pretože identifikuje prepravca aj zásielka do CBSA v čase hlásenia a pri predložení dokumentov o uvoľnení.

Ako získate číslo PARS?

Proces PARS sa začína, keď prepravca vyzdvihne zásielku. Prepravca pridelí zásielke jedinečné číslo PARS a informuje colného makléra o čísle, ktoré sa používa, zvyčajne nalepením nálepky PARS na dokumentáciu poskytnutú odosielateľom a jej odoslaním faxom sprostredkovateľovi.

Čo sú štítky PARS?

PARS (Pre-arrival Review System) je kanadský typ zásielky pre tovar na preclenie cez CBSA. Je to predvolený typ zásielky pre komerčný tovar, ktorý do Kanady prichádza diaľničným prepravcom.

Ako získavate papy a PARS?

Ako získate nálepky PARS? Po schválení diaľničného dopravcu na podnikanie v Kanade a u príslušného provinčného dopravného úradu (napríklad CVOR v Ontáriu) môže dopravca požiadať o colného alebo neviazaného diaľničného dopravcu Kódujte pomocou CBSA.

Čo je kontrolné číslo nákladu?

Kontrolné číslo nákladu, často označované skratkou CCN, je jedinečné číslo pridelené zásielke tovaru vstupujúcej do Kanady. Slúži ako prostriedok na rozlíšenie zásielok pre CBSA a zároveň identifikuje prepravcu prepravujúceho tovar.

Odporúča: