Logo sk.boatexistence.com

Ako získať hastilude destiny 2?

Obsah:

Ako získať hastilude destiny 2?
Ako získať hastilude destiny 2?

Video: Ako získať hastilude destiny 2?

Video: Ako získať hastilude destiny 2?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Smieť
Anonim

Hastilude Sparrow, rovnako ako pri iných exotoch Destiny 2, je možné získať iba prostredníctvom exotických engramov Hra vás odmení exotickými engramami rôznymi spôsobmi. Aby ste mohli pestovať exotické engramy, budete musieť dôsledne vykonávať tri aktivity: Nightfall Strikes, Public Events a Crucible Matches.

Ako získate mikro mini Sparrow v Destiny 2 2020?

Môžete si to vyzdvihnúť v obchode Eververse za 2500 Bright Dust Je to tiež priamo spojené s podujatím Solstice of Heroes. Táto poznámka je dôležitá z niekoľkých dôvodov. Udalosť Solstice tentoraz nemá žiadne špeciálne Engramy, takže to vyzerá, že jediný spôsob, ako ho získať, bude z Eververse.

Aký je najvzácnejší vrabec v Destiny 2?

Vespulaser sparrow bol vydaný počas 3. sezóny Destiny 2, takže je v súčasnosti dosť vzácny. Veľa Strážcov však stále používa tohto vrabca kvôli jeho jedinečnému vzhľadu, takže ho stále často uvidíte, keď ste vonku.

Ako získate retrokauzalitu v Destiny 2?

Ak potrebujete chytiť šťuku z východiskového bodu, môžete sa tiež teleportovať ku vchodu. Každopádne, keď je všetkých šesť šťúk pod poslednou bublinou, triumf dokončíte. Kliknite naň cez svoju stránku triumfov a získajte exotického vrabca retrokauzality.

Ako odomknete retrokauzalitu?

Aktualizácia: Opravené 19. 1. 2021 Týždenný reset. Už sa netráp. Ak chcete získať exotického vrabca retrokauzality v nájazde na Deep Stone Crypt, musíte dokončiť triumf „Not a Scratch“Musíte to urobiť počas stretnutia „Desolation“, ktoré vyžaduje, aby ste ho našli hrobka Deep Stone Crypt.

Odporúča: