Potrebuje Nigéria víza na Maurícius?

Obsah:

Potrebuje Nigéria víza na Maurícius?
Potrebuje Nigéria víza na Maurícius?

Video: Potrebuje Nigéria víza na Maurícius?

Video: Potrebuje Nigéria víza na Maurícius?
Video: TRAVEL FROM NIGERIA TO MAURITIUS - TRAVEL DOCUMENTS YOU NEED 2024, Septembra
Anonim

Maurícijské turistické vízum je potrebné pre občanov Nigérie. … Všetci žiadatelia musia podať žiadosť osobne na najbližšom veľvyslanectve Maurícia.

Potrebuje Nigérijčan na návštevu Maurícia víza?

Nigérijčania, ktorí dúfajú, že cestujú na Maurícius, môžu získať víza pri príchode do krajiny. Toto vízum po príchode umožňuje Nigérijčanom zostať na 14 dní. Potenciálni návštevníci musia mať v čase vstupu na Maurícius platný cestovný pas aspoň 6 mesiacov.

Koľko stoja víza na Maurícius pri príchode pre Nigérijčanov?

Víza stojí

Maurícijské vízum pri príchode je zadarmo počas prvých 14 dní! Takže teraz máte aktuálne informácie o svojich požiadavkách na víza na Maurícius pri príchode. Pripravte sa na objavovanie všetkého, čo táto východoafrická destinácia ponúka!

Koľko stojí cesta na Maurícius z Nigérie?

Najlacnejší spôsob, ako sa dostať z Nigérie na Maurícius, je letieť, ktorý stojí $340 – 1 $ 100 a trvá 20 hodín 54 minút. Ako sa najrýchlejšie dostanem z Nigérie na Maurícius? Najrýchlejší spôsob, ako sa dostať z Nigérie na Maurícius, je letieť. Využitie tejto možnosti bude stáť 600 – 1 100 USD a trvá 11 hodín 59 miliónov.

Koľko stoja víza na Maurícius pri príchode?

Poplatok za turistické vízum pre Indov pri príchode

Poplatok za vízum na Maurícius za turistické vízum na Maurícius je nula. Poznámka: Na základe víz pre Indov po prílete môže Ind zostať na Mauríciu maximálne 60 dní odo dňa príchodu.

Odporúča: