Logo sk.boatexistence.com

Ktoré vyvoláva funkcie v sql?

Obsah:

Ktoré vyvoláva funkcie v sql?
Ktoré vyvoláva funkcie v sql?

Video: Ktoré vyvoláva funkcie v sql?

Video: Ktoré vyvoláva funkcie v sql?
Video: Как избавиться от болей в пояснице и ногах ✔️ Упражнения чтобы снять боль в ногах и пояснице ✔️ 2024, Júl
Anonim

Ktorá z nasledujúcich možností vyvoláva funkcie v sql? Vysvetlenie: JDBC poskytuje rozhranie Callable Statement, ktoré umožňuje vyvolanie uložených procedúr a funkcií SQL.

Ako sa nazývajú funkcie v SQL?

V SQL Server existujú tri typy užívateľom definovaných funkcií: Skalárne funkcie (vracia jedinú hodnotu) Vložené funkcie s hodnotou tabuľky (obsahuje jeden príkaz TSQL a vracia tabuľku Sada) Funkcie s hodnotou tabuľky s viacerými príkazmi (obsahuje viacero príkazov TSQL a vráti sadu tabuliek)

Ktorá z nasledujúcich možností vyvoláva uložené procedúry v SQL?

Rozhranie CallableStatement Java JDBC API rozširuje PreparedStatement a je definované v jazyku Java.sql balík. Používa sa na vykonávanie uložených procedúr SQL. Rozhranie API poskytuje syntax escape SQL uloženej procedúry, ktorá umožňuje volanie procedúr štandardným spôsobom pre všetky RDBMS.

Kde sa funkcia používa na serveri SQL?

Používanie SQL Server Management Studio

  1. V Prieskumníkovi objektov kliknite na znamienko plus vedľa databázy obsahujúcej funkciu, ktorej vlastnosti chcete zobraziť, a potom kliknutím na znamienko plus rozbaľte priečinok Programmability.
  2. Kliknutím na znamienko plus rozbaľte priečinok Funkcie.

Ako nájdem funkciu v databáze SQL?

V Prieskumníkovi objektov v SQL Server Management Studio prejdite do databázy a rozbaľte ju. Rozbaľte priečinok Programmability. Rozbaľte priečinok Funkcie. V priečinku funkcií nájdete podpriečinky pre každý typ UDF.

Odporúča: