Logo sk.boatexistence.com

Je čistenie parou dobré pre koberce?

Obsah:

Je čistenie parou dobré pre koberce?
Je čistenie parou dobré pre koberce?

Video: Je čistenie parou dobré pre koberce?

Video: Je čistenie parou dobré pre koberce?
Video: Барахолка Одесса Лето 2023 Драгоценности!! Где Гуляют Одесситы?? 2024, Smieť
Anonim

Čistenie parou Extrakcia kobercov je pravdepodobne najlepšia metóda hĺbkového čistenia, ktorú môžete na svojich kobercoch použiť Pretože kombinuje horúcu vodu s chemikáliami, čistí oveľa viac než len povrch z vášho koberca – dokáže odstrániť špinu a úlomky, ktoré sa hlboko ponorili do vášho koberca.

Je čistenie parou škodlivé pre koberce?

Skutočnosť je taká, že čistenie parou zanecháva vaše koberce mokré, čo môže časom poškodiť váš koberec. Ak nie sú vlákna správne vysušené, namočenie vlhkých vlákien koberca môže v konečnom dôsledku viesť k rastu plesní – niečo, čo nechcete, aby ovplyvnilo kvalitu vzduchu v interiéri.

Je čistenie parou najlepší spôsob čistenia kobercov?

Pre jednotlivcov a rodiny, ktoré zápasia s alergiami alebo precitlivenosťou na vône, môže byť čistenie parou tým najlepším spôsobom hĺbkového čistenia alebo bodového čistenia kobercov v domácnosti. Produkovaná vodná para neobsahuje žiadny zápach a je to účinný spôsob, ako zabiť baktérie a zdvihnúť nečistoty, ktoré prispievajú k ďalším nepríjemným vôňam.

Používajú profesionálne čističe kobercov paru?

Odsávanie horúcou vodou je lepšia voľba na čistenie a túto metódu používa väčšina profesionálnych čističov kobercov, dokonca aj tie, ktoré svoje čistenie označujú ako „čistenie parou“. Keďže čistenie parou neoplachuje vlákna, je dôležité požiadať čistiace prostriedky, aby vám podrobne vysvetlili spôsob čistenia.

Čo je lepšie parné alebo chemické čistenie kobercov?

Výhody: Odsávanie horúcou vodou, tiež známe ako čistenie parou, je najefektívnejšia metóda čistenia kobercov na dosiahnutie najhlbších častí koberca. Suché chemické čistenie dosiahne iba povrch koberca, zatiaľ čo čistenie parou prenikne do najhlbších vrstiev vášho koberca.

Odporúča: