Logo sk.boatexistence.com

Prečo po menštruácii špiním?

Obsah:

Prečo po menštruácii špiním?
Prečo po menštruácii špiním?

Video: Prečo po menštruácii špiním?

Video: Prečo po menštruácii špiním?
Video: What causes brown vaginal discharge after 3 days of menses? - Dr. Shailaja N 2024, Apríl
Anonim

Príčina špinenia po menštruácii je zvyčajne že vaša maternica nedokončila vyplachovanie nepoužitej vnútornej výstelky. Ak menštruácia nezačne znova čoskoro po jej skončení, nemusíte sa ničoho obávať.

Je normálne špinenie hneď po menštruácii?

Asi 14 dní po začiatku menštruácie ovulujete a uvoľníte vajíčko z vaječníka. Toto špinenie môže trvať jeden až dva dni a zvyčajne ide o slabé krvácanie. Počas ovulácie môžete mať špinenie, čo je normálne, aj keď by ste to mali prekonzultovať so svojím lekárom.

Ako dlho by malo špinenie trvať po menštruácii?

Vyskytuje sa približne 11 až 21 dní po prvom dni vašej poslednej menštruácie. Ovulačné špinenie zvyčajne trvá iba deň alebo dva v rovnakom čase ako ovulácia. Pripomíname, že akýkoľvek typ hormonálnej antikoncepcie (ako je tabletka, implantáty alebo injekcie) zabraňuje normálnym príznakom ovulácie.

Prečo špiním po menštruácii Som tehotná?

Ak máte nejaké svetlé škvrny, znamená to niečo? Aj keď to môže byť ťažké povedať, mnohé ženy, ktoré pokračujú v zdravom, normálnom tehotenstve, majú takzvané implantačné krvácanie v čase, keď sa ich embryo usadí na strane maternice.

Môžem byť tehotná po menštruácii?

Osoba môže otehotnieť hneď po menštruácii Aby k tomu došlo, musí mať sex blízko času ovulácie, ku ktorému dochádza, keď vaječníky uvoľnia vajíčko. Čím bližšie k menštruácii osoba ovuluje, tým vyššia je jej šanca otehotnieť hneď po menštruácii.

Odporúča: