Logo sk.boatexistence.com

Sú acus stále autorizované?

Obsah:

Sú acus stále autorizované?
Sú acus stále autorizované?

Video: Sú acus stále autorizované?

Video: Sú acus stále autorizované?
Video: ARMY EXPLAINS ACU UNIFORM! 2024, Smieť
Anonim

Vojaci USA Armáda už od 1. októbra 2019 nebude nosiť univerzálny maskovací vzor, inak známy ako vzor armádnej bojovej uniformy (ACU) alebo digitálna kamufláž. … OCP sa podľa Soldiers vo všeobecnosti považuje za veľké zlepšenie oproti ACU.

Je MultiCam stále autorizovaný?

Vojaci môžu namiesto OCP nosiť uniformy a poľné vybavenie podľa vzoru maskovacieho vzoru trvalej slobody (MultiCam), uviedli predstavitelia armády. Toto môže pokračovať do 1. októbra 2018, dátumu opotrebovania uniforiem OEF-CP a UCP, hnedých tričiek a hnedých topánok.

Aká je súčasná armádna bojová uniforma?

Armádna bojová uniforma (ACU) je súčasná bojová uniforma, ktorú nosí armáda Spojených štátov amerických, letectvo USA a vesmírne sily USA. … Je to tiež nástupca bojovej uniformy Airman pre letectvo USA.

Používa armáda stále UCP?

Univerzálny kamuflážny vzor armáda prestala používať na konci septembra 2019 pre uniformy, aj keď stále existuje určité obmedzené použitie na iné vybavenie, ako je napríklad nepriestrelná vesty a chladné počasie prezutie. Keď armáda začala postupne rušiť UCP, mnohé štátne obranné sily si ju začali osvojovať ako svoju uniformu.

Kedy môžete nosiť Acus?

NOVÁ ACU SA POUŽÍVA AKO BOJOVÁ UNIFORMA URČENÁ NA NOSENIE POD PANCIENOM. UNIFORMA JE PREDPÍSANÁ NA CELOZROČNÉ NOSENIE PRE VŠETKÝCH VOJAKOV, AK VELITEĽ NIE JE NARIADENÉ INAK. VOJACI MÔŽU NOSIŤ ACU Z POSTELE, POKIAĽ TO VELITEĽ ZAKÁZA.

Odporúča: