Logo sk.boatexistence.com

Pomáha každodenný zber pri chudnutí?

Obsah:

Pomáha každodenný zber pri chudnutí?
Pomáha každodenný zber pri chudnutí?

Video: Pomáha každodenný zber pri chudnutí?

Video: Pomáha každodenný zber pri chudnutí?
Video: Сага об убийствах Мердо-коррупция в семье 2024, Smieť
Anonim

Je denný zber dobrý na chudnutie? Daily Harvest netvrdí, že pomáha pri chudnutí Namiesto toho je navrhnutý tak, aby jednoducho pomohol ľuďom jesť zdravšie jedlá na rastlinnej báze. Väčšina predkrmov však obsahuje 400 alebo menej kalórií, takže niektorí jedinci môžu zistiť, že chudnú pomocou denného zberu.

Je denný zber skutočne zdravý?

Zatiaľ čo potraviny Daily Harvest môžu byť technicky mrazené jedlá, majú ďaleko od mrazených večerí s vysokým obsahom sodíka a nízkym obsahom živín z minulých desaťročí. Toto je určite zdravé jedlo, bez ohľadu na to, ako ho nakrájate. (Oh, a keďže je to všetko pripravené na mixovanie alebo ohrievanie a konzumáciu, v skutočnosti nebudete musieť nič krájať.)

Je denný zber vysoko kalorický?

Pohybujú sa v kalóriách, ale zdá sa, že v priemere asi 250 na 2/3 šálky.

Stojí denný zber za tú cenu?

Osobne si myslím, že Denný zber stojí za tie peniaze. Medzi pohodlím, úžasnou kvalitou a primeranou cenou - zdá sa mi to ako zbytočné! Zvyčajne si objednávam len smoothies, latté a chia parfait jednoducho preto, že si myslím, že tie majú pre mňa najväčšiu hodnotu.

Môžete kedykoľvek zrušiť Daily Harvest?

PO VAŠEJ PRVEJ OBJEDNÁVKE SI MÔŽETE ZRUŠIŤ V NASTAVENIACH SVOJHO ÚČTU ALEBO NÁM NAPIŠTE E-MAIL NA CONTACTUS@DAILY-HARVEST. COM A PODĽA POKYNOV, KTORÉ DOSTANETE. MÔŽETE ZRUŠIŤ KEDYKOĽVEK, AK VŠAK ZRUŠÍTE PO TÝŽDENNEJ UZÁVIERKE (NEDEĽA O 18:00 ET), STÁLE DOSTANETE ZÁSIELKU NA BUDÚCI TÝŽDEŇ A BUDE VÁM ÚČTOVANÁ.

Odporúča: