Logo sk.boatexistence.com

Čo je medzinárodná elektrotechnická komisia?

Obsah:

Čo je medzinárodná elektrotechnická komisia?
Čo je medzinárodná elektrotechnická komisia?

Video: Čo je medzinárodná elektrotechnická komisia?

Video: Čo je medzinárodná elektrotechnická komisia?
Video: We are the IEC 2024, Smieť
Anonim

International Electrotechnical Commission je medzinárodná normalizačná organizácia, ktorá pripravuje a zverejňuje medzinárodné normy pre všetky elektrické, elektronické a súvisiace technológie – súhrnne známe ako „elektrotechnológia“.

Aký je účel Medzinárodnej elektrotechnickej komisie?

International Electrotechnical Commission (IEC) je nezisková, mimovládna organizácia založená v roku 1906 s cieľom vyvíjať normy pre elektrické, elektronické a súvisiace technológie.

Čo znamená IEC?

IEC znamená Medzinárodnú elektrotechnickú komisiu: „Organizáciu, ktorá pripravuje a zverejňuje medzinárodné normy pre všetky elektrické, elektronické a súvisiace technológie.“

Čo znamená IEC v elektrotechnike?

Prehľad IEC

Medzinárodná elektrotechnická komisia (IEC) so sídlom v Ženeve vo Švajčiarsku je organizácia, ktorá pripravuje a publikuje medzinárodné normy pre všetky elektrické, elektronické a súvisiace technológie.

Čo je certifikácia IEC?

V Indii je na začatie podnikania v oblasti dovozu a vývozu tovaru a služieb povinný certifikát IEC (Import Export Code). Je to 10-miestne identifikačné číslo Certifikát vydáva generálny riaditeľ zahraničného obchodu, Ministerstvo obchodu a priemyslu, vláda Indie.

Odporúča: