Kedy je maclay finále 2020?

Obsah:

Kedy je maclay finále 2020?
Kedy je maclay finále 2020?

Video: Kedy je maclay finále 2020?

Video: Kedy je maclay finále 2020?
Video: Израиль | Русское подворье в центре Иерусалима 2024, Septembra
Anonim

Lexington, Ky. – 31. októbra 2020 – Národný šampionát ASPCA Maclay 2020, ktorý organizuje Chansonette Farm, sa začne v nedeľu 1. novembra o 6:00 s 263 juniorských jazdcov súťažiacich cez ploty v prvom kole prestížneho finále v Alltech Arene na National Horse Show.

Ako sa kvalifikujete do finále Maclay?

A jazdec musí absolvovať trať na Regionals, aby mohol súťažiť vo finále. Ak jazdec pozvaný z regionálnych súťaží na finále odmietne súťažiť vo finále, jazdec s ďalším najvyšším umiestnením z tých istých oblastných súťaží dostane pozvánku na účasť vo finále.

Kto vyhral finále Maclay 2020?

Dominic Gibbs zdvíha víťazný titul na 2020 ASPCA Maclay National Championship, ktorý prezentuje Chansonette Farm. Lexington, Ky.

Kde sú finále Maclay?

Maclay Trophy na tisíckach výstav, aby ste sa kvalifikovali na regionálne majstrovstvá a v konečnom dôsledku za tú česť súťažiť vo finále na National Horse Show v Lexingtone, Kentucky súťažiť o Maclay Champion dodáva česť, odrazový mostík k veľkosti v jazdeckom športe.

Ako môžem sledovať National Horse Show?

23, 2019 – Národná výstava koní s potešením oznamuje, že podujatie v roku 2019 bude k dispozícii prostredníctvom živého vysielania ZDARMA pre verejnosť MARS Equestrian™. Služby živého vysielania poskytuje ShowNet a budú prepojené priamo na domovskej stránke webovej lokality NHS.

Odporúča: